- 9 Aralık 2012
- 1.973
- 326
- 113
- Konu Sahibi Bensiz Aska Doyma
-
acıkcası koprktum eger adet olmassam 3 4 gun bekleyeyım doktora gıtömeyı dusunuyporum ama olacakmısım gıbı karnımda altımda sancı varinşallah seninledir miniğin...
keşke başka bir testle yine deneseydin
acıkcası koprktum eger adet olmassam 3 4 gun bekleyeyım doktora gıtömeyı dusunuyporum ama olacakmısım gıbı karnımda altımda sancı var
evet haklısın ama korkuda varböyle düşünüp de sokma kendini strese
tecrübeli değilim ama genelde adet olacağını sanıp gebe olduğunu söyleyen arkadaşlar var
ne zaman hayırlıysa o zaman olsun
böyle düşünüp de sokma kendini strese
tecrübeli değilim ama genelde adet olacağını sanıp gebe olduğunu söyleyen arkadaşlar var
ne zaman hayırlıysa o zaman olsun
merhaba kızlar
gecen gun konu acmıstım agrılarım var klomenen sonra dıye ondan sonra evde gebelık testı yaptım yaklasık adetıme 5 gun vardı teste 2 cızgı var bırı bellı c de ıkıncısı t de degıl hemn c nın yanında testmı bozuk anlamadım ıkıncısının eger varsa t olması gerekmezmı ?
bugun reglı gunum dua edınde olmayayım dualarınıza ıhtıyacım var
ya yuklemek ıstıyorum fakat cızgı cok sılık gorunup gorunmeyecegını bılemıyorum t de olması gerekn cızgı hememn c nın yanında bozuk dıye dusundumbenim de öyle oldu, adet olcakmısım gibi adetime 10 gün kala gögüslerim şişti , karnım agrıdı belim agrıdı suan 11 hafta 2 günlük gebeyim..
ezcane uzak suan esım aksma alırım dedı gelırken eger adet olmassam sabah ac karnınla yaparım dıyorum ama ıkıncı cızgı cok sılık c nın yanında cıktı t de degıl buda bana test bozuk ıfadesını anımsatttıeger testın bırı koyu bırı sılık dahı olsa gebelık var demek yaptınımız bugun tekrar
bu arada bebegın hayırlı olsun canım saglıcakla kucagınıza alın ınsallah banada dua edın hamılesın duan makbuldur senın :)benim de öyle oldu, adet olcakmısım gibi adetime 10 gün kala gögüslerim şişti , karnım agrıdı belim agrıdı suan 11 hafta 2 günlük gebeyim..
ezcane uzak suan esım aksma alırım dedı gelırken eger adet olmassam sabah ac karnınla yaparım dıyorum ama ıkıncı cızgı cok sılık c nın yanında cıktı t de degıl buda bana test bozuk ıfadesını anımsatttı
ezcane uzak suan esım aksma alırım dedı gelırken eger adet olmassam sabah ac karnınla yaparım dıyorum ama ıkıncı cızgı cok sılık c nın yanında cıktı t de degıl buda bana test bozuk ıfadesını anımsatttı
bu arada bebegın hayırlı olsun canım saglıcakla kucagınıza alın ınsallah banada dua edın hamılesın duan makbuldur senın :)
hemn bakıyrm canım cok saolhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/sanirim-melegim-yolda.759174/
bak bu konuyu ben açmıstım bı testlere bak istersen... benımkilerde silik silikti... Soruna cevap olur belki ?
hemn bakıyrm canım cok saol
prenses canım masallah testlerın cok belırgın :)
benımkı en usttekı sılık gıbı gozkumuyor gıbı adeta :)
ama ıste c nın hemen yanında senınkı gıbı t de degılbu benım ıkıncı gebelıım otewkını katbettık otekısındede dusukte ogrenmıstım dusuk yaptıgım gun test yptım hormon degerım dustıuu ıcın sılık cıkmıstı ama t dydı dıgerı gıbı u test bozuk sanırım cızgı yerınde degıl :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?