• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım kizlar

Kirmizgul

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2020
110
142
18
26
Kizlar yardımınıza ihtiyacım var doğum yapalı 5 ay oldu ama ikinci reglmi olmadım en son 22 Ekim'de olmustum . Zaten düzensiz de olan biriydim. Sabah ilk tuvaletimle test yaptım sadece bir çizgi var hamile olamam değil mi korunuyoruz da ama bebek küçük olunca stres yaptım bayagi.on gün önceki de böyle tek çizgi çıktı bu ikinci test IMG_20201128_200114.jpg

1 sene olmayan bile var diye duymustum ne kadar doğru bilemiyorum. Doktorunuza danismaniz en dogrusu.

İnşallah yoktur bebeğim küçük daha cunki korunuyoruz hemde ama işte kafaya taktım iyice
Çok haklısınız. Ama bebekten olduğunu bende düşünmüyorum çünkü çıkardı 5 ay diyorsunuz. Duzensizliginde normal olduğunu duymuştum bir ebeden. Tabi sizin sebebini en iyi doktorunuz bilir.

Doğumdan sonra 1yıla kadar regl olmamak normal kabul ediliyor. 8 ay oldu bi geçen hafta hafif lekelenme oldu onun dışında hala olmadım.

Doğumdan sonra 1yıla kadar regl olmamak normal kabul ediliyor. 8 ay oldu bi geçen hafta hafif lekelenme oldu onun dışında hala olmadım.
İlk çocuğumda 8 ay sonra olmuştum ve ikinci regl 47 gün geçmişti ve sonra olmuştum insan yine de etkileniyir

Back