• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım kızlar!!

azmer1418

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2019
13
3
1
38
Kızlar şimdi şöyle anlatayım. Sat 25 Aralık. 27 Aralıkta betahcg 30,74, 29 Aralıkta 86,87 çıktı. Garanti olsun diye ayın on ikisine randevu aldım. Cuma günü idrar testi ilkine göre bayağı koyuydu. Ama bugün yaptığımda silikleşmeye başlamış. Daha da koyulacağı yere. Randevular dolu önceden gidemiyorum. Kanamam falan yok. Değerin düşmeye başladığı anlamına mı geliyor bu acaba? Bazen aşırı ağrım oluyor bir de

beta hcg takibi yaptırın bnce
doktor randevunuza kadar aile hekimine başvurun
geçmiş olsun

Kızlar şimdi şöyle anlatayım. Sat 25 Aralık. 27 Aralıkta betahcg 30,74, 29 Aralıkta 86,87 çıktı. Garanti olsun diye ayın on ikisine randevu aldım. Cuma günü idrar testi ilkine göre bayağı koyuydu. Ama bugün yaptığımda silikleşmeye başlamış. Daha da koyulacağı yere. Randevular dolu önceden gidemiyorum. Kanamam falan yok. Değerin düşmeye başladığı anlamına mı geliyor bu acaba? Bazen aşırı ağrım oluyor bir de
Devlet hastanesinde acilde kan verebilirsiniz. Kimyasal olabilir.

Maalesef acilde beta hcg bakmıyorlar burada. Ancak yarın sağlık ocağında verebilirim. Hayırlısı artık.

Back