• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yardım kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Pelinimben

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
7.340
Puanlar
398
Merhaba hanımlar bu ay bebek için ikinci ayimiz regl yeni bitti ve ilişkiye girdik sorun şu ki geçen ay ilk ayimizda yine aynısı oldu ilk ilişkimiz de eşim bosaldiktan sonra canım çok yanıyor sanki ellerine acı biber değince yanar ya o şekil kalktık yıkandim iyice temizlendim ama ilk ilişki de oluyor sizce ne olabilir

İlişki esnasında canım yanmıyor kayganlık da sıkıntı yok canım içime boşalınca yakıcı birşey oluyor acaba mikrop falan mı var eşim de
Bilemiyorum canım bir doktora görünün derim.. Belki mantarla mı alakalı vs diye duusndum de o zaman neden icine bosalınca olsun ki .. Aklıma bir şey gelmiyor

Merhaba hanımlar bu ay bebek için ikinci ayimiz regl yeni bitti ve ilişkiye girdik sorun şu ki geçen ay ilk ayimizda yine aynısı oldu ilk ilişkimiz de eşim bosaldiktan sonra canım çok yanıyor sanki ellerine acı biber değince yanar ya o şekil kalktık yıkandim iyice temizlendim ama ilk ilişki de oluyor sizce ne olabilir
ilk zamanlar oluyor bende de olmstu zamanla geciyor. Bi muayene ol istersen doktora sende de enfeksiyon olabilir.

Yeni oldum bir ay önce falan hafif mantar başlangıcı demişti fitil verdi akintim kaşıntı vs yok sperm alerjisi diye bişey varmış baktım biraz uyuyor bana belirtiler neyse önümüzdeki ay olursa giderim birde regl yakın bırakıyorum karın ağrısı vs var diye sonra regl oluyorum eşimle 13 güne yakın ilişkiye girmiyorum bunla alakalı da olabilir
ilk zamanlar oluyor bende de olmstu zamanla geciyor. Bi muayene ol istersen doktora sende de enfeksiyon olabilir.

Yeni oldum bir ay önce falan hafif mantar başlangıcı demişti fitil verdi akintim kaşıntı vs yok sperm alerjisi diye bişey varmış baktım biraz uyuyor bana belirtiler neyse önümüzdeki ay olursa giderim birde regl yakın bırakıyorum karın ağrısı vs var diye sonra regl oluyorum eşimle 13 güne yakın ilişkiye girmiyorum bunla alakalı da olabilir
evet canim olabilir. Sen kendini daha iyi bilirsin uzun sure olursa baska bi sorun wardir. Genelde yeni baslandiginda yanma falan oluyor snradan geciyor.

canım enfeksiyon olabilir bence doktora gidip tahlil yaptırmalısın idrar kültür tahlili falan yaptırabilirsin bazen bayanlarda kendili sürekli yenileyen enfeksiyonlar oluyor idrar kültüründe bu sonuç verebilir cnm

Back