Yardım kızlar :( Bana destek olur musunuz :(

gönder kapak olsun...

güzel bi not da döşe.

bence içine kapanık ve utangaç da olabilir.

ailesi görmesi şart değil.kutuya koyar hediyeleri saklar açmayın da der.olur biter.ayıp etmiş bence.29 yaşında bi de.düşünmesi lazım.

aman ya da at yak kendi resmin yüzün olmadan fotolarını çek daha gıcık bişey de yapabilirsin.ya da ne bilim hediyelerini netten satışa çıkar ikinci elden.kıymet bilmezden tekinci el die.amannn.....çok sinir oldum yaaa....

Ben de cok sinir oluyorum ama elden birsey gelmiyor :) sadece bana cok buyuk bor tecrübe oldu baska birsey olmadi. Bi de işi yok bunun, hâlâ! Girip cikiyordu surekli.Bende öğretmen olacagim inşallah. Bunu cok kafaya takti.maasin cok olacak fln diye. Ama ben bunları hic sorun yapmamistim. Eksik olan me varsa alınırdi, beraber alirdik. Hem öyle daha kiymetli olmaz mıydı:) ama yok işte hersey boşmuş. Ben çirkin kötü niyetli okumamis bazi seyleri kopruyu gecene kdr yapan bir kiz olsaydim daha iyi olurdum onu anladim.

kafanı meşgul edecek şeyler yap.arkadaşların ve gerçek hayat olsun önce.sanal hayat çoğu zaman yalan.arkadaşlık siteleri vb. de art niyetli kişilerle de dolu bunu unutma.hayırlı akşamlar herkese.

kuzum belki de ailesinin yanında bu çocuğun özel hayatı kalmamış.belki de cüzdanını dahi kurcalıyolar baksana.kartları bile sana saklattığına göre.
ne bilim ya.

Valla yoktu doğru söylüyorsun :)

yarın umarım buraya girersin.ben yemek yapacam maalesef kalkıyorum.özelden mesaj atamadım yeni olduğum için.son yazdıkların da çok önemli.bunu da konuşmamız lazım.herkese ii geceler.

yarın umarım buraya girersin.ben yemek yapacam maalesef kalkıyorum.özelden mesaj atamadım yeni olduğum için.son yazdıkların da çok önemli.bunu da konuşmamız lazım.herkese ii geceler.

Yarin Allah izin verirse mutlaka burda olacağım :)) tsk ederim. Kolay gelsin

Sen elinden geleni sonuna kadar yapmışsın şimdi tek yapabileceğin arkana yaslanıp beklemek, hayatın ne getireceğini beklemek. Daha fazla neye müdahele edebilirsin ki?

bencede sakın arama... hatta bi süre sonra onun başına vuracak senin gibisini bulamayınca o yalvarmaya başlayacak...

sakın ne msj at ne ara nede mektup yaz... emin ol unutuyorsun hatta bazen arkanı dönüp iyi ki bitmiş diyorsun...

adam zaten araya soğukluk girdiğinde bitirmiş kafasında....

Rabbim bahtını açık etsin :KK31:

Sen elinden geleni sonuna kadar yapmışsın şimdi tek yapabileceğin arkana yaslanıp beklemek, hayatın ne getireceğini beklemek. Daha fazla neye müdahele edebilirsin ki?

bencede sakın arama... hatta bi süre sonra onun başına vuracak senin gibisini bulamayınca o yalvarmaya başlayacak...

sakın ne msj at ne ara nede mektup yaz... emin ol unutuyorsun hatta bazen arkanı dönüp iyi ki bitmiş diyorsun...

adam zaten araya soğukluk girdiğinde bitirmiş kafasında....

Rabbim bahtını açık etsin :KK31:

Agziniza yüreğinize sağlık :) cok tsk ederim gerçekten :) öyle yapacağım.

Okudugum kadariyla sorumsuz, olgunlasmamis birisi.
Asla evliligi kaldiramayacak, ciddi bir yola girilemeyecek birisi.
Sana afra tafra yaptigi icin kiymete binmis sadece...
Evet biraz zaman alicak, uzuleceksin belki ama emin ol degecek.
Insanlar nelere alismiyor.
Seninde uzuntun bitecek ve tesekkur ediceksin, bu isin boyle sonuclanmasina...
Sadece nacizane tavsiye, is ciddiye binince aile ile tanismak mantikli, yuz goz olmadan, tadinda gorusulebilir..
Fakat akraba vs. nedir yahu.
Azicik insanlarin size saygu duymasi, kiymetinizi bilmeleri icin firsat verin, lutfen.
En kisa zamanda yuzunun gulmesi dilegiyle :KK34:

Okudugum kadariyla sorumsuz, olgunlasmamis birisi.
Asla evliligi kaldiramayacak, ciddi bir yola girilemeyecek birisi.
Sana afra tafra yaptigi icin kiymete binmis sadece...
Evet biraz zaman alicak, uzuleceksin belki ama emin ol degecek.
Insanlar nelere alismiyor.
Seninde uzuntun bitecek ve tesekkur ediceksin, bu isin boyle sonuclanmasina...
Sadece nacizane tavsiye, is ciddiye binince aile ile tanismak mantikli, yuz goz olmadan, tadinda gorusulebilir..
Fakat akraba vs. nedir yahu.
Azicik insanlarin size saygu duymasi, kiymetinizi bilmeleri icin firsat verin, lutfen.
En kisa zamanda yuzunun gulmesi dilegiyle :KK34:

Haklısınız. Şimdi daha iyi anlayabiliyorum. O asla evliliği kaldıramazdi. Ayrılırken dedim ki tabi o üzüntüyle nasıl başka bir kizla olacaksin sonra. İnşallah yapamazsın fln dedim. O da dedi ki bnm icin kötü düşünme böyle yaparak beni cok kiriyorsun belki ilerde bi gün evlenmek için karşına çıkacağım ama bunlari soyleyerek daha da imkansizlastiriyorsun. Belki dr mesleğini eline almak istedi. Korktu. Kafasında planlari vardi çünkü. İş kurmak gibi. Kendine guveni yoktu bence. Ablalari annesi o kdr üzerine dusmusler herseyi o kdr cok onun yerine yapmışlar ki onda özgüven eksikliği oldu belkide. Ben yüzüğü verince de işin ciddiyetini anladi. Dönmek için iyi firsat dedi. Yani sadece ihtimal bu bilmiyorum doğru mu.

X