- 9 Kasım 2013
- 253
- 78
- 34
merhaba. ben 22 yaşındayım. 2 yılık bir beraberliğim oldu öğrenciyim şuan ve ailemden uzaktayım. Dolayısıyla ailemde olmadığı için ona daha çok bağlandım. Çok fazla vakit geçirdik neyse. Başlarda o fazla değer vermiyordu yani evlilik düşünmüyordu en azından. inanılmaz sorumsuz biriydi. Bi yere giderdi haberim olmazdı ne bileyim ben demesem görüşmezdik fln böyle 4 ay geçti. Sonra birden evlilik düşünmeye başladı olaylar oldu oralarda kaderim olduğunu düşünüyorum dedi ve biz ciddi bir yola girdik. 29 yaşına gelmiş hala tek bir kızı ailesi ile tanıştırmayı geç haberleri bile olmamış. Ailesi ile tanıştım, akrabalarıyla yetmedi köylerine gittik herkese ilan edildi. Sonra ben söyledim aileme. anneme yani. Bu arada bana evlenme teklif etti yüzük almış. Herşey rüya gibi gidiyordu ama biz sürekli kavga da ediyorduk sorumsuzlukları yüzünden. bu çok fazla sık oluyordu. her seferinde bi daha olmayacak fln diyordum. genelde bnm yüzümden çıkıyordu çünkü kavga kıskançlığımdan kuruntularımdan. ( Ama hiç ayrılacağımız aklıma gelmemişti.) 3 ay tatilinde eve gittim işte görüşmediğimiz toplam 1 buçuk ay flndı. geldim aramızda bir soğukluğun olduğunu fark ediyordum ama neden bilmiyordum. Yine kuruntu diyordum. Bi gün mesajlaşıyorken mesajlaşma sonunda akşam şehir dışına çıkıyorum dedi. bende neden haberim yok fln dedim bileti aldım bile dedi. tabi artık bu bardağı taşıran son damlaydı aldım yüzüğü eline verdim. böyle sorumsuzluk istemiyorum dedim. O da tak şu yüzüğü parmağına fln dedi takmadım tabi. Sonra bir hafta fln geçti yüzyüze gelmemiz gerekiyordu görüştük ve dayanamadım barışalım dedim. hayır dedi. Ve o gün bugündür herşey mahvoldu. önce tmm dedi barışalım sonra eve gitti mesaj atmadı telefonlarımı açmadı fln bu böyle 3 kere oldu barıştık ama iki gün sonra mesaj atmayı aşkım demeyi kesti.memlekete gittim bende bunu aramadım bir hafta. Geldiğimde aradım buluştuk. Ve geldi dedi ki benim ailem seni kabul etmiyor. çok şaşırdım. Ve ailesi bnm hakkımda yalan yanlış söylemediğim şeyler söylemiş. Bana niye öyle söyledin dedi söylemedim fln dedim ama n kadar inandı bilmiyorum. En son yine annesi ile şehir dışına gitti 10 gün önce görüştük ve ona bir mektup yazdım. Yanımda olmak canını acıtacaksa gelme dedim. O da gelmedi. Hatta bir arkadaşlık sitesine,tanıştığımız site bu arada, ilişkisi yok arayışta gibi birşey yazmış. aradım sen ne yapıyorsun bitti bile demeden bunu nasıl yaparsın dedim. Sen mektupta bitirmişsin dedi. Ailen yüzünden mi böyle fln dedim o da artık içimde birşeyler kıpırdamıyor yani soğudum dedi. Eğer sevseydim ztn çok farklı olurdu dedi. Ağladım ama Beni sevmediğine değil, inanmak istemiyorum. sonra suratıma kapattı telefonu. Bende çıkıyorum hayatından diye mesaj attım dün. Kendimi çok kötü hissediyorum