Yardım kızlar :( Bana destek olur musunuz :(

xuesheng

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2013
253
78
34
merhaba. ben 22 yaşındayım. 2 yılık bir beraberliğim oldu öğrenciyim şuan ve ailemden uzaktayım. Dolayısıyla ailemde olmadığı için ona daha çok bağlandım. Çok fazla vakit geçirdik neyse. Başlarda o fazla değer vermiyordu yani evlilik düşünmüyordu en azından. inanılmaz sorumsuz biriydi. Bi yere giderdi haberim olmazdı ne bileyim ben demesem görüşmezdik fln böyle 4 ay geçti. Sonra birden evlilik düşünmeye başladı olaylar oldu oralarda kaderim olduğunu düşünüyorum dedi ve biz ciddi bir yola girdik. 29 yaşına gelmiş hala tek bir kızı ailesi ile tanıştırmayı geç haberleri bile olmamış. Ailesi ile tanıştım, akrabalarıyla yetmedi köylerine gittik herkese ilan edildi. Sonra ben söyledim aileme. anneme yani. Bu arada bana evlenme teklif etti yüzük almış. Herşey rüya gibi gidiyordu ama biz sürekli kavga da ediyorduk sorumsuzlukları yüzünden. bu çok fazla sık oluyordu. her seferinde bi daha olmayacak fln diyordum. genelde bnm yüzümden çıkıyordu çünkü kavga kıskançlığımdan kuruntularımdan. ( Ama hiç ayrılacağımız aklıma gelmemişti.) 3 ay tatilinde eve gittim işte görüşmediğimiz toplam 1 buçuk ay flndı. geldim aramızda bir soğukluğun olduğunu fark ediyordum ama neden bilmiyordum. Yine kuruntu diyordum. Bi gün mesajlaşıyorken mesajlaşma sonunda akşam şehir dışına çıkıyorum dedi. bende neden haberim yok fln dedim bileti aldım bile dedi. tabi artık bu bardağı taşıran son damlaydı aldım yüzüğü eline verdim. böyle sorumsuzluk istemiyorum dedim. O da tak şu yüzüğü parmağına fln dedi takmadım tabi. Sonra bir hafta fln geçti yüzyüze gelmemiz gerekiyordu görüştük ve dayanamadım barışalım dedim. hayır dedi. Ve o gün bugündür herşey mahvoldu. önce tmm dedi barışalım sonra eve gitti mesaj atmadı telefonlarımı açmadı fln bu böyle 3 kere oldu barıştık ama iki gün sonra mesaj atmayı aşkım demeyi kesti.memlekete gittim bende bunu aramadım bir hafta. Geldiğimde aradım buluştuk. Ve geldi dedi ki benim ailem seni kabul etmiyor. çok şaşırdım. Ve ailesi bnm hakkımda yalan yanlış söylemediğim şeyler söylemiş. Bana niye öyle söyledin dedi söylemedim fln dedim ama n kadar inandı bilmiyorum. En son yine annesi ile şehir dışına gitti 10 gün önce görüştük ve ona bir mektup yazdım. Yanımda olmak canını acıtacaksa gelme dedim. O da gelmedi. Hatta bir arkadaşlık sitesine,tanıştığımız site bu arada, ilişkisi yok arayışta gibi birşey yazmış. aradım sen ne yapıyorsun bitti bile demeden bunu nasıl yaparsın dedim. Sen mektupta bitirmişsin dedi. Ailen yüzünden mi böyle fln dedim o da artık içimde birşeyler kıpırdamıyor yani soğudum dedi. Eğer sevseydim ztn çok farklı olurdu dedi. Ağladım ama Beni sevmediğine değil, inanmak istemiyorum. sonra suratıma kapattı telefonu. Bende çıkıyorum hayatından diye mesaj attım dün. Kendimi çok kötü hissediyorum :KK43:

Adam sizi silip atmış, sizi sileni siz de silin. İlk günler zor gelir ama unutursun zamanla.

merhaba. ben 22 yaşındayım. 2 yılık bir beraberliğim oldu öğrenciyim şuan ve ailemden uzaktayım. Dolayısıyla ailemde olmadığı için ona daha çok bağlandım. Çok fazla vakit geçirdik neyse. Başlarda o fazla değer vermiyordu yani evlilik düşünmüyordu en azından. inanılmaz sorumsuz biriydi. Bi yere giderdi haberim olmazdı ne bileyim ben demesem görüşmezdik fln böyle 4 ay geçti. Sonra birden evlilik düşünmeye başladı olaylar oldu oralarda kaderim olduğunu düşünüyorum dedi ve biz ciddi bir yola girdik. 29 yaşına gelmiş hala tek bir kızı ailesi ile tanıştırmayı geç haberleri bile olmamış. Ailesi ile tanıştım, akrabalarıyla yetmedi köylerine gittik herkese ilan edildi. Sonra ben söyledim aileme. anneme yani. Bu arada bana evlenme teklif etti yüzük almış. Herşey rüya gibi gidiyordu ama biz sürekli kavga da ediyorduk sorumsuzlukları yüzünden. bu çok fazla sık oluyordu. her seferinde bi daha olmayacak fln diyordum. genelde bnm yüzümden çıkıyordu çünkü kavga kıskançlığımdan kuruntularımdan. ( Ama hiç ayrılacağımız aklıma gelmemişti.) 3 ay tatilinde eve gittim işte görüşmediğimiz toplam 1 buçuk ay flndı. geldim aramızda bir soğukluğun olduğunu fark ediyordum ama neden bilmiyordum. Yine kuruntu diyordum. Bi gün mesajlaşıyorken mesajlaşma sonunda akşam şehir dışına çıkıyorum dedi. bende neden haberim yok fln dedim bileti aldım bile dedi. tabi artık bu bardağı taşıran son damlaydı aldım yüzüğü eline verdim. böyle sorumsuzluk istemiyorum dedim. O da tak şu yüzüğü parmağına fln dedi takmadım tabi. Sonra bir hafta fln geçti yüzyüze gelmemiz gerekiyordu görüştük ve dayanamadım barışalım dedim. hayır dedi. Ve o gün bugündür herşey mahvoldu. önce tmm dedi barışalım sonra eve gitti mesaj atmadı telefonlarımı açmadı fln bu böyle 3 kere oldu barıştık ama iki gün sonra mesaj atmayı aşkım demeyi kesti.memlekete gittim bende bunu aramadım bir hafta. Geldiğimde aradım buluştuk. Ve geldi dedi ki benim ailem seni kabul etmiyor. çok şaşırdım. Ve ailesi bnm hakkımda yalan yanlış söylemediğim şeyler söylemiş. Bana niye öyle söyledin dedi söylemedim fln dedim ama n kadar inandı bilmiyorum. En son yine annesi ile şehir dışına gitti 10 gün önce görüştük ve ona bir mektup yazdım. Yanımda olmak canını acıtacaksa gelme dedim. O da gelmedi. Hatta bir arkadaşlık sitesine,tanıştığımız site bu arada, ilişkisi yok arayışta gibi birşey yazmış. aradım sen ne yapıyorsun bitti bile demeden bunu nasıl yaparsın dedim. Sen mektupta bitirmişsin dedi. Ailen yüzünden mi böyle fln dedim o da artık içimde birşeyler kıpırdamıyor yani soğudum dedi. Eğer sevseydim ztn çok farklı olurdu dedi. Ağladım ama Beni sevmediğine değil, inanmak istemiyorum. sonra suratıma kapattı telefonu. Bende çıkıyorum hayatından diye mesaj attım dün. Kendimi çok kötü hissediyorum :KK43:

SAKIN AMA SAKIN BİRDAHA ARAMA!!ssana bunu nasıl söyleyebilir yada sen bunu kendine nasıl sindirebilirsin sen oyuncak değilsin herşeyden evvel gey deyince geliceksin git diyince gidiceksin.sevsem böyle olmazdıda ne demek bu lafın altından kimse kalkamaz sakın yapma gururla ol v kendinden taviz verme.aile çok önemli seni istemeyen bir ailenin gelini olamazsın olmamalısında.kendindeki cevheri farket yaralarını sar ondan ümidi kes ve yoluna devam et her yaranın bir panzehiri vardır.senin yaranında elbetki vardır.fazla şımartmışşsın ve haddinden fazla taviz vermişsin.belirli bir süre hayatında giren çıkan insanlardan tat alamayınca sana dönücektir.geri dönme eğer dönersen çıkışı olmayan bir yola girersin ve bu sefer seni elinde oynatmaya çalışır bu yüzden kendine dikkat et ve değerini ayaklar altına aldırma..

Kizzzz niye agliyorsun aklini toplaaa ooohhhh kurtulmusun bea.. walaha sen iyi dayanmisin. Sevin yaa git disco discoo party yap kutlama yap kurtuldunn. Bununla bir omurmu gecer? Evli oldugunuzu dusunsene sen evde o 1 haftadir eve gelmiyor? Nerde? Bilmiyorsun. Adam gelmis 30 yasina hiyar gibi ailesini mana ediyor. Napican yaa uzulme sen. Benimde yasim 23 yani evde kaldim yok kimsem yok deme. Walaha evde kal ama bununla evlenme diye.. bil ki evde kalmakmis falan yok artik. Devir degisti. Kafana gore yasa.. mutlu olucagin seyler yap. Sallaaa. Uzulme gercekten

SAKIN AMA SAKIN BİRDAHA ARAMA!!ssana bunu nasıl söyleyebilir yada sen bunu kendine nasıl sindirebilirsin sen oyuncak değilsin herşeyden evvel gey deyince geliceksin git diyince gidiceksin.sevsem böyle olmazdıda ne demek bu lafın altından kimse kalkamaz sakın yapma gururla ol v kendinden taviz verme.aile çok önemli seni istemeyen bir ailenin gelini olamazsın olmamalısında.kendindeki cevheri farket yaralarını sar ondan ümidi kes ve yoluna devam et her yaranın bir panzehiri vardır.senin yaranında elbetki vardır.fazla şımartmışşsın ve haddinden fazla taviz vermişsin.belirli bir süre hayatında giren çıkan insanlardan tat alamayınca sana dönücektir.geri dönme eğer dönersen çıkışı olmayan bir yola girersin ve bu sefer seni elinde oynatmaya çalışır bu yüzden kendine dikkat et ve değerini ayaklar altına aldırma..

gercekten boyle bı erkek gerı donermı?bıde bısey daha sormak ıstıyorum yanı bu gelını begenmeyen aılelerın ogulları acaba altındanmı?yanı evlı olanlar bana bunu acıklayabılırmı?gercekten cok sınırlenıyorum boyle aılelerede ogullarınada nasıl ınsanlar allahın yarattıgına nasıl boyle kıbırle yaklaşabılıyolar gercekten anlamıyorum evlı olanlar yazabılırmı gerckten bu tıp seylerı duyunca ve bu arkadasın yasadıklarının bı kısmını bende yasadıgım ıcın cok sınır oluyorum bı ınsanın kanına gırıp aylarca pesınden kosup sonrasın yok ben senınle yapamıyorum yok bılmem ne acaba bu kul hakkını otekı tarafta nasıl odıycekler hıc anlamıyorum hıcmı allah korkusu yok boyle ınsanlarda:KK14:

Hic arama sorma. Emin ol ki geri donucek.

Bir soz var: kirdigin sahibine iyi bak. Bir gun Yolun ona mutlaka dusecektir.

Geri dondugu an tekmeyi bas..

arkadaşım çok doğru sölemiş.duygusal iyi niyetli olmaya gelmez erkek milletine karşı.ilişkisi yok arayışta yazmış ya boşver arasın dursun.sen değerlisin o arasın kendi gibi dönen birini bulsun.sen çok güzel bi duruş sergilemissin.duruşunu bozma.yüzüğü eline vermen de iyi olmuş.haketmiş.evlenince bi ömür geçircen.öyle pat diye eline yüzük de verilmez boşanılmaz da kolay kolay.dönerse serindir dönsün dursun.ama sende de uzak dursun.senin gibi iyi niyetli insanlar da çok bu dünyada. hemen evlilik kararı alınmaz zaten.ben bunları yazıyorum çünkü hepsi daha kötüsü başımdan geçti.net olan öyle böyle olmayan bi insan değilmiş zaten.inan senin adına sevindim.
disko parti demiş arkadaş.az bile demiş.durumun içindeyken çok üzülürsün.biraz zaman geçsin sen de üzüldüğüne kızacaksın bile.

Evet hepiniz haklısınız ama gerçekten biz çok sevdik birbirimizi. Bana sakın beni bırakma sen olmassan yaşayamam hatta ailesine bile o olmazsa başka kimseyle evlenmem diyen bitiydi o. Ben her zaman emrivaki konuştum yap et o da inat hiç yapmadı. Ama ailesi biliyordu oğullarını alttan alttan oğlum şöyle böyle diye diye aklından aldılar beni biliyorum ve eminim. Ben herşeyden anlıyorum ayaklarımın üzerinde durabiliyorum ya bunu kaldıramadılar. Bi de bir evin tek oğlu iki tane ablası var inanılmaz kıymetli yani üstüne titriyorlar. Bence beni bu kdr çok sevdiği için kıskandılar. Hatta bana dedi ki en son sen çekip gideceksin öğrencisin. ben bu şehirde nasıl yaşayacağım ? yani bu ne perhiz bu ne lahana turşusu öyle miydi kızlar öyle işte. Ama gelecek biliyorum bunu ayrılan kız psikolojisi ile söylemiyorum çünkü iki aydır ayrı gibiyiz. Gidecek başkalarına ama yapayacak gelecek. bende o zaman nasıl atlatılıyor acısı ancak tavsiye vereceğim.

o zaman hayırlısı neyse o olsun.düzgün kendin için en iyisi neyse ona göre davran geldiğinde.ne egona kapıl yol ver hemen ne de karşındakine fazla kaptırma.inan zarar görmeni istemem arkadaşım.seni çok seviyor sen de onu ok.bu çok güzel.ama yaşam da bundan ibaret değil maalesef.ailesi vb. sınav verecek sana karşı demek.ailesi de çok önemli ama önce sevdiği gelmeli.orta yolu bulur belki de geldiğinde.senin ailen ve onların da rızası çok önemli.sakin sakin yürü ama sana zarar gelmesin önce sana.senin için hayırlısı neyse o olsun inşallah.

yaşın 22 daha.gençken çok fazla hata yapılabiliyo. çok da gençsin daha.ben 24 yaşında yaptım o hatayı.dünyanın sonu değil bebişim yani.bunu demek istedim aslında.

Haklısınız. Hepinize cok cok cok tesekkur ederim gerçekten. Bütün arkadaşlarım cok güzel olduğumu soylerler hep yani ona da çirkin ama iste bi de bnm gözümden gorseniz derdim hep. Hatta herkes diyo ki senin gibi bir kizi nasil birakir. Ama suc bende o kdr değer verdim ki anlatamam. Kitap bile yazdim ona, herseyi yaptim cok fazla sevdim. O yüzden vicdanim cok rahat. Bende dün akşam açtım o arkdslik sitesini, uyeligimi aktif hale getirdim. Birsürü fotograf ekledim. Umrumda değil artik, olmamali.

bu saatten sonra ne ara,ne mesaj at..
sevse senin üzülmene izin verir miydi sence ?
hayır gelmez bu adamdan..
başta da ne olduğunu göstermiş zaten..
ilişki ilk başladığında ki heyecan,en yoğun duygu döneminde bi hayır görmemişsin..
unut yani yüzük olayını filan.rol yapmış besbelli..
daha ciddi birşey olmadan ayrıldığına şükret bence..

Haklısınız. Hepinize cok cok cok tesekkur ederim gerçekten. Bütün arkadaşlarım cok güzel olduğumu soylerler hep yani ona da çirkin ama iste bi de bnm gözümden gorseniz derdim hep. Hatta herkes diyo ki senin gibi bir kizi nasil birakir. Ama suc bende o kdr değer verdim ki anlatamam. Kitap bile yazdim ona, herseyi yaptim cok fazla sevdim. O yüzden vicdanim cok rahat. Bende dün akşam açtım o arkdslik sitesini, uyeligimi aktif hale getirdim. Birsürü fotograf ekledim. Umrumda değil artik, olmamali.

Hersey guzellik dglki..
Ben cok tanidigim var kadin cok guzel erkek cok cirkin ama kadini yine aldatir.
Birde kadin cirkin erkek guzel, el ustunde tutar adam.
Bu dunyada guzellerin kismeti yok diyorlar..

bu saatten sonra ne ara,ne mesaj at..
sevse senin üzülmene izin verir miydi sence ?
hayır gelmez bu adamdan..
başta da ne olduğunu göstermiş zaten..
ilişki ilk başladığında ki heyecan,en yoğun duygu döneminde bi hayır görmemişsin..
unut yani yüzük olayını filan.rol yapmış besbelli..
daha ciddi birşey olmadan ayrıldığına şükret bence..

Haklısınız. Teşekkür ederim yorumlar icin. Guleceksiniz hatta yok artik diyeceksiniz belki ama ona o kdr cok hediye aldim ve kendi ellerimle hazirladim ama hepsi bende. Evde kayboluyor yada birsey olur fln diye annesinden fln çekindiği icin bende duruyordu. Kocaman bir kutu. Gittiğimiz kafelerin bile ya kartlari durur yada mendili birseyi yani. O kdr cok ki. Onu ona kargo ile yollamayi düşünüyorum. O daha iyi biliyor ya herseyi silip atmayi bunu da o yapsin istiyorum. Sizce ?

güzel olman bi de içinin de güzel olması onu etkilemiş olabilir.ikisi de birden.aşk da olmuş olabilir.ama aşk ulaşıldığında biter.hepimiz biliyoruz bunu.aşk evliliği diye de bişi yok bence.evlendiğin zaman aşık olursun vb.sonra olursun eşine vb.ama sevgi sadakat güven dostluk evlilikte en önemlileri.aşk da olsa taçlanır ok.ama aşkın ömrü de çok kısa.ne bilim aşk şeytani bişi belki de diğer saydıklarım evlilikte yegane şeyler.

Haklısınız. İşte üzülüyorum elimde değil :KK43:

gönder kapak olsun...

güzel bi not da döşe.

bence içine kapanık ve utangaç da olabilir.

ailesi görmesi şart değil.kutuya koyar hediyeleri saklar açmayın da der.olur biter.ayıp etmiş bence.29 yaşında bi de.düşünmesi lazım.

aman ya da at yak kendi resmin yüzün olmadan fotolarını çek daha gıcık bişey de yapabilirsin.ya da ne bilim hediyelerini netten satışa çıkar ikinci elden.kıymet bilmezden tekinci el die.amannn.....çok sinir oldum yaaa....

kuzum belki de ailesinin yanında bu çocuğun özel hayatı kalmamış.belki de cüzdanını dahi kurcalıyolar baksana.kartları bile sana saklattığına göre.
ne bilim ya.

X