yardım kızım ventolin içmiş

Ama cokk gecmis olsun rabbim beterinden korusun okuyunca benimde aklima o olayimiz geldi telasinizi anlaya bildim cok korkuyo insan ama lutfen ilaclari saklayin benim kardesim icti midesini yikamislardi iki ay sonra tekrar bulmus icmis cok kotu olmustik annem saklamisti dolaba felan bulus tabi bunlar yasanali 4 sene oldu ama hala unutamadim aklima geldikce uzuluyorum

Geçmiş olsun ALLAH korusun bütün çocuklarımızı Dr bişi olmaz dedi gönderdi ama içim rahat değil

Geçmiş olsun saklamistim ama işte ALLAHIM beterinden korusun çok zor tesekkur ederim sagolun

Allahin izniyle birsey olmaz doktorda oyle dediyse iciniz rahat olsun ama ikinciyide yapmamasi icin tebbir alin bazen yaapabiliyor cocuklar rabbim butun cocuklarimizi korusun amin

Öyle amin ya nasıl açtı bilmiyorum ama oldu şükür kötü birsey olmadı çok teşekkür ederim
Allahin izniyle birsey olmaz doktorda oyle dediyse iciniz rahat olsun ama ikinciyide yapmamasi icin tebbir alin bazen yaapabiliyor cocuklar rabbim butun cocuklarimizi korusun amin

Oluyor boyle seyler rabbim baska sikinti vermesin uzulmeyin buda gecer insallah..

İyide ilaç zaten aşırı etki gösteren bir ilaç değil ki çocuklardada kullanılıyor...

Konu sahibi çocugu ciddi bir ilaç içmiş olsa eminim burada konu açıp bir yandanda çocuk ölsün diye beklemez...

Taşlıyosunuz hemen..

Teşekkürler insanları yargılamak kolay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…