yardım kızım ventolin içmiş

sdf0316

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2016
174
72
13
35
Ya lütfen yardım edin elim ayagima dolandı astım tedavisi nde kullanılan şu ventolin buhar makinesine konulan dan 2.5 ml ya yarısını içmiş için mi diyorum birsey demiyo okudun int birsey olmayacağını yazıyo ama içim rahatlamiyo hastaneye gitsem bilemedim

Hemen hastahaneye gidin. Burada hem vakit kaybediyorsunuz hem de duyacağınız hiçbir şey sizi tam olarak ikna etmeyecek.

Ventolin ne ilaç mı

Sakın kusturma pencereyi aç temiz temiz hava alsın

Birşey olmaz diye düşünmeyin. Her çocuğun ilaca vereceği tepki aynı değil. Alın doktora götürün acilen..!

birşey olmaz demeyin.. ilacın şişesini de alıp hemen hastaneye gidin..

zehirlenme siniri 1mg/kg (cocugun kilosuyla 1mg i carpin,) , aldigi miktar bundan fazla ise zehirlenme olabilir.
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/7937293
kalici hasar yapmaz anladigim kadariyla.

bakin ben tip uzamani degiilm o yuzden lutfen hemen acile telefon edin ve ogrenin ne yapmak gerekiyorsa

Çocuk kaç yaşında

En önemli bilgi yok

Zira kendini ifade edebilecek çocuk yaktı mı vs anlatır aksi durumda da Dr a gitmek zaten zorunlu

Çamaşır suyu içenleri biliyoruz yani

bende cocukken aseton ıcmısım
hemen hastaneye goturun bence

Ben anlamiyorum, cocugu alip iki dk. doktora goturmek bu kadar zor mu. Tamam bir zarari yoktur, ama cocuk bu ya ne olur ne olmaz. Daha cocugum olmadan bana bir fenalar geliyor boyle konular acilinca acaba cocuk dogduktan sonra mi saliyor millet...

Ya bu kadar acil ve ciddi bir durumda çocuğu kapıp hastaneye koşması gerekirken burada konu açıp bizlere sorması normal değil ki..
Lütfen hanımlar dert başka aciliyet başka. .
Bu en basiti bi ara bebeği camsil yatan bayan konu açmıştı bebeği hastaneye yetiştirmek yerine burda kendisine kızan bayanlara cevap yetiştiriyordu

Ben anlamiyorum, cocugu alip iki dk. doktora goturmek bu kadar zor mu. Tamam bir zarari yoktur, ama cocuk bu ya ne olur ne olmaz. Daha cocugum olmadan bana bir fenalar geliyor boyle konular acilinca acaba cocuk dogduktan sonra mi saliyor millet...
böyle oluyor galiba

Şurup olan ventolinden 2 kere verdim kızıma yan etkilerinde titreme yazıyordu. Her seferinde de uykusunda garip şekilde titreyip konuştuğunu farkettim bir daha vermedim. Fıs fıs olanı kullanıyoruz doktor verdikçe ama sizin çocuk buhara ekleneni içmiş. Ben direkt hastaneye gitmiştim.

Ya kardeşim çocuğunun kimyasal içme tehlikesi var acil bi durum burda vakit kaybetme Allah aşkına ya doktora git..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…