Ventolin ne ilaç mıYa lütfen yardım edin elim ayagima dolandı astım tedavisi nde kullanılan şu ventolin buhar makinesine konulan dan 2.5 ml ya yarısını içmiş için mi diyorum birsey demiyo okudun int birsey olmayacağını yazıyo ama içim rahatlamiyo hastaneye gitsem bilemedim
Sakın kusturma pencereyi aç temiz temiz hava alsınYa lütfen yardım edin elim ayagima dolandı astım tedavisi nde kullanılan şu ventolin buhar makinesine konulan dan 2.5 ml ya yarısını içmiş için mi diyorum birsey demiyo okudun int birsey olmayacağını yazıyo ama içim rahatlamiyo hastaneye gitsem bilemedim
Evet haklısın belki midesini bile yıkarlarBirşey olmaz diye düşünmeyin. Her çocuğun ilaca vereceği tepki aynı değil. Alın doktora götürün acilen..!
Ya bu kadar acil ve ciddi bir durumda çocuğu kapıp hastaneye koşması gerekirken burada konu açıp bizlere sorması normal değil ki..Evet haklısın belki midesini bile yıkarlar
Bu en basiti bi ara bebeği camsil yatan bayan konu açmıştı bebeği hastaneye yetiştirmek yerine burda kendisine kızan bayanlara cevap yetiştiriyorduYa bu kadar acil ve ciddi bir durumda çocuğu kapıp hastaneye koşması gerekirken burada konu açıp bizlere sorması normal değil ki..
Lütfen hanımlar dert başka aciliyet başka. .
böyle oluyor galibaBen anlamiyorum, cocugu alip iki dk. doktora goturmek bu kadar zor mu. Tamam bir zarari yoktur, ama cocuk bu ya ne olur ne olmaz. Daha cocugum olmadan bana bir fenalar geliyor boyle konular acilinca acaba cocuk dogduktan sonra mi saliyor millet...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?