yardım.. KİMYASAL GEBELİK BELİRTİSİ OLMAYAN

yaseminhncgl

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
72
Puanlar
13
Kızlar selam tekrar,

Beta hcg 35 cıktı benim burda bir grup gayet normal diyor bir grup kimyasal gebelik veya dış gebelik boş gebelik olabilir diyor. Kafam karıştı morallerim bozuldu açıkçası.

Her neyse, sormak istediğim;
Okudum google’da kimyasal gebelikte normal gebelikte görüldüğü gibi “göğüs hassasiyeti göğüs ağrısı gözükmez” diyor kasık ağrısı vb olabilir diyor.

Kimyasal gebeliğin belirtilerinden birisi, adet gününden bir hafta önce ufak ufak lekelenme şeklinde kendini gösterir; adet zamanı parça parça kanama olur diyor.

Benim beklenen adet tarihim 15.06.2023. Bir hafta önce de herhangi bir lekelenmem olmadı.

11 Haziran, 12 Haziran’da yaptığım testlerim silik pozitif. 13 haziran testim daha belirgin pozitif.

Bugün beta hcg değerim 35. Doktor tebrik ederim hamilesin, bir kaç gün sonra gel bakalım sonuç pozitif dedi.

Burda kafam çorba oldu.

Yardım istiyorum, ferahlık istiyorum

Görmek isteyenler için:

bütün testlerim sırasıyla, en belirgin olan çift çizgi en son yaptığım test. kan testinden sonra vermiş olduğum.

kimyasal gebelik yaşıyor olabilir miyim korkuyorum, göğüslerimde çok ciddi ağrı var o da kafamı karıştırıyor huuuf

Eklentiler

• IMG_2808.png
    IMG_2808.png
    422,9 KB · Görüntüleme: 529
  • IMG_2813.png
    IMG_2813.png
    264 KB · Görüntüleme: 323
  • A6F91916-6345-4A65-BDCF-DF6EE619C5C4.jpeg
    A6F91916-6345-4A65-BDCF-DF6EE619C5C4.jpeg
    46,1 KB · Görüntüleme: 323
  • IMG_2829.jpeg
    IMG_2829.jpeg
    54 KB · Görüntüleme: 430
Ben oğluma hamile kalmadan 1 ay öncesinde kimyasal geçirdim normal gebelikte yaşanılan her belirtiyi yaşadım göğüs hassasiyeti, kasık bel ağrısı, ateslenme vs vs ve huylanip test yaptım.. pozitif çıktı reglye 4 günüm vardı bu arada neyse test silik çıktı ama görünüyordu hergun test yapmaya başladım gün geçtikçe testimdeki çizgi kaybolmaya başladı ve adet günümdede lekelendim 1 gün sonrası regl oldum kanamayla attım ve sonraki ay oğluma hamile kaldım .. kimyasalı şöyle ayırt edebilirsin sadece adet tarihini bekleyerek ve kese görerek yoksa diğer türlüsü azap oluyo bekle bekle

Ben de 2 kimyasal yaşadım ama ikisinde de öncesinde lekelenmem vs olmadı. İlk betam yüksek ikincisi düşmeye başlayınca anladık kimyasal olduğunu. Ancak bu şekilde anlayabilirsin. İnşallah sağlıklı bir gebeliktir🙏🏼

2 gün sonra tekrar kan verin 🙏 ya da sürekli kan vermemek için kaset testle 2 günde 1 koyulaşma bakıp haftaya tekrar kan verebilirsiniz

en alttakini az önce yaptım
Koyulaşmış gibi görünüyor maşallah 🧿 ama marka olarak da bence aynı markayı kullanmaya çalışın ben marka değiştirdiğimde biraz daha soluk çıkmıştı üzülmüştüm o yüzden 🙏

Me
Kızlar selam tekrar,

Beta hcg 35 cıktı benim burda bir grup gayet normal diyor bir grup kimyasal gebelik veya dış gebelik boş gebelik olabilir diyor. Kafam karıştı morallerim bozuldu açıkçası.

Okudum google’da kimyasal gebelikte normal gebelikte görüldüğü gibi “göğüs hassasiyeti göğüs ağrısı gözükmez” diyor kasık ağrısı vb olabilir diyor.

Kimyasal gebeliğin belirtilerinden birisi, adet gününden bir hafta önce ufak ufak lekelenme şeklinde kendini gösterir; adet zamanı parça parça kanama olur diyor.

Benim beklenen adet tarihim 15.06.2023. Bir hafta önce de herhangi bir lekelenmem olmadı.

11 Haziran, 12 Haziran’da yaptığım testlerim silik pozitif. 13 haziran testim daha belirgin pozitif.

Bugün beta hcg değerim 35. Doktor tebrik ederim hamilesin, bir kaç gün sonra gel bakalım sonuç pozitif dedi.

Burda kafam çorba oldu.

Merhaba :) Öncelikle tavsiyem hemen stresi bırak ve asla olumsuz herhangi bir şey okuma. Bende kimyasal gebelik yaşadım açıkçası tam bi belirtim olmadı. Sadece yaptığım testler gittikçe silikleşti kan testlerimde gittikçe düşmüştü.
Senin daha adet tarihin gelmemiş ve beta değerin normal. En önemlisi 48 saat de iki katı artması 🌝
İnşallahh seninki de gayet güzel artacak ve zaten kaset testlerin gittikçe koyulaşmış💗
Lütfen kötü, olumsuz hiçbir şey düşünmeyin ve stres yapmayın inanın stres çok önemli.

Kızlar selam tekrar,

Burda kafam çorba oldu.

Merhabalar ilk kan değerinizden kimyasal gebelik, dış gebelik veya boş gebelik olduğu anlaşılmaz. Benim adetim 3 gün gecikmişti ve 33tü değerim çok şükür kalp atışlarını duyduk bugün. Siz yazılıp çizilenlere bakmayın. Ben de ilk öğrendiğimde sizin gibiydim hep bir korku vardı içimde, sırf burada yazılanlar yüzünden o sebepten kalp atışlarını duyana kadar olumsuz şeyleri okumayın derim 😊 inşallah sağlıklı bir gebelik olur sağlıcakla kucağınıza alırsınız yavrunuzu 💕 Allah isteyen herkese nasip etsin 🤲🏻

Olur mu öyle şey önemli olan değer artışıdır ben 12 ile öğrendim şuan 13 haftalık hamileyim böyle düşünüp strese sokmayın kendinizi

Kızlar selam tekrar,

Burda kafam çorba oldu.

Kimyasal cok uzun sürmez keseyı goremezsınız zaten degerınız okadar yukselmez yanı ve betanız ıkıncı yada ucuncu kanda zaten düşer anlarsınız kasık bel agrısı olur kanamanız bıanda gelır ben ıkı kımyasal yasadım bu sekılde oldu ıkısıde Allah yardımcınız olsun adet seklınde atarsınız haftası düşük oldugu için kürtaja gerek kalmıyor gecmıs olsun

Kimyasal cok uzun sürmez keseyı goremezsınız zaten degerınız okadar yukselmez yanı ve betanız ıkıncı yada ucuncu kanda zaten düşer anlarsınız kasık bel agrısı olur kanamanız bıanda gelır ben ıkı kımyasal yasadım bu sekılde oldu ıkısıde Allah yardımcınız olsun adet seklınde atarsınız haftası düşük oldugu için kürtaja gerek kalmıyor gecmıs olsun
Boş gebelikte kese vardır gelısır ama içi boştur embryo gelısmez(yolk sac kesesı olmaz)-kımyasalda keseyı hiç goremezsınız cunku uzun süreli olmaz 4-5haftalıkken düşük oluyor zaten betanız duser anlarsınız -dış gebelıkte kese olur fakat rahim dışında bıryerde oluyor

Görmek isteyenler için:

bütün testlerim sırasıyla, en belirgin olan çift çizgi en son yaptığım test. kan testinden sonra vermiş olduğum.

kimyasal gebelik yaşıyor olabilir miyim korkuyorum, göğüslerimde çok ciddi ağrı var o da kafamı karıştırıyor huuuf
Genelde kimyasal gebelikte silik çıkar testler sonra adet olup atarsiniz ama git gide koyulasirsa gebelik var demektir 3 gun arayla test yapilmali

Back