• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım!! kese tahriş etti

maviyexsxil

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2008
382
1
116
36
Antalya
merhaba arkadaşlar bacaklarımı kese yaparken biraz aşırıya kaçmışım galiba ve tahriş oldu kırmızı kırmızı yanıyo ne sürsem bi öneriniz var mı asit içermeyen bi krem gibi???

benimde her banyoda heryerim kızarıyor keseden..yüzümü yaptığımda yüzümde kızarıyor..yüzüm 2saate geçiyor..ama vücudum banyodan çıkınca kurulanınca geçio..çok sert yapma istersen..ben yüzüme sert yapıyordum yumuşak havluyla keseliyorum artk.lasonil jel her türlü kırmızılığı şişliği morluğu kabarıklığı alıyor yanıosa ferahlatıo onu elinin altında bulundur bence.

lasonil ik sürdüğünde yakar ama sonra ferahlatır yani birkaç saniye yakar sadece..kızarmış tenin üstüne ne sürsen yakar zaten ilk başta..geçmiş olsun cicikız...

Önce ufak bi yerde dene sonra sür heryere ama bepanten veriliyo böyle durumlarda üst tabakayı yeniden yapılandıran bi krem.merhemini kullan varsa kremi yüz ve ıslak yaralar için.merhemin yağ içeriği daha fazla.bi de keseni değiş:)

merhaba arkadaşlar bacaklarımı kese yaparken biraz aşırıya kaçmışım galiba ve tahriş oldu kırmızı kırmızı yanıyo ne sürsem bi öneriniz var mı asit içermeyen bi krem gibi???

ah be cici-kız ne zorun vardı bacaklarınla o kadar fisfisfis bence de en iyisi bepanten olur bu durumlar için boşver başta yakabilir biraz yerimseniben

ya çok fazla batık var bacaklarımda kese iyi gelir die yazıyo diğer forumlarda ama fazla kaçırmışım işte:sm_confused:

Offff cici kız, aynı dert bende de var. Keseleye keseleye hal oluyorum. Hatta başka bir konuda kuru kuru ponzalamanın da çok iyi geldiği yazıyor diye onu bile denedim, tabii ben de sencileyin dozu kaçırdığım için :) bepanten illaki elimin altında oluyor. İyi geliyor. Geçmiş olsun.

Offff cici kız, aynı dert bende de var. Keseleye keseleye hal oluyorum. Hatta başka bir konuda kuru kuru ponzalamanın da çok iyi geldiği yazıyor diye onu bile denedim, tabii ben de sencileyin dozu kaçırdığım için :) bepanten illaki elimin altında oluyor. İyi geliyor. Geçmiş olsun.

ewet onu ben de yaptım ama kuru olunca çizikler oluyo biraz nemliyken yapıyorum ponzayı

Back