merhaba ben 3 senelik evlıyım. 3 kez bebeklerımı kaybettim. ilkınkı bebeğimijni kalp artışları yokru alındı. ıkıncı de ıse kendılıgınden ıkızlerım oldu keseler varken kanamam ve ağrım oldu alındı. sonrasında ankarada gazı hastanesınde tetkıklerım yapıldı kanda pıhtılaşma cıktı sekerıme baktılar haşimato başlangıcı cıktı. romatizmama baktılar romatızma başlangıcı cıktı. kanda tüm tetkıklerım yapıldı rahım fılmım temız cıktı. genetıgımıze bakıldı normal cıktı. hamıle kalmadan folık asıt ve aspırın kullandım romatızma ılacımlasonra hamıle kaldım yıne. hamıleleğimde az kanamalarım oldu kan sulandırıcı ıgne kullandım. bu sefer ıyı gııyor dıye duşundum. bebeğimin kalp atışlarını duymuştum. sonra sakatlık taramsında bebegımn bırcok yerınde sakatlığı ortaya cıktı kafasının gelısemedıgı mesanesının dısarda olduğu ve bu gıbı sorunlar ortaya cıktı. ankara gazıde 4 gün yattım. bebeğin suyundan örnek aldılar plesantadan parça aldılar genetiğinebaktılar ve herşey normal cıktı bebek dışında bı anormallik yoktu gebelik sonlandırıldı tabıkıde. ıcelemeler sonrasında doktorumun bana dediği hamıle kalmadan ve kalınca yıne bu ılacları kullan dedi. bende kendı yasadıgım yerdeki doktoruma tetkıklerı gosterdım . ankarada ki doktorumun bana dedıklerını soledım. bana bişiyim olmadığında ama tıpta benım dururumumun tıpta bı adını koyamadığını cok farklı bı dırım olduğunu rahatsızlığımın olmadığını (kan ıhtılasması romatızma harici) bişiyim olmadığını eşimin de genetiğine bakıldı bı problemın olmadığı soluyorklar bana bu seferde ank hacettepede bı doktor ısmı verdı bırde tetkıklerını bu doktora sor göster karşılıklı görüşerek kontrol edelım dedı. bende ank gıtmek ıstemıyorum dedim hem maddi hemde gerecekten cok sıkıldım yoruldum gıtmekten. gitmeyebılırsın ama gıtsen de ıı olur dedi. ank verdiği doktor ısmını araştırdım o hastahanede calısan bı doktor arkadsımdan pek onermedı başka bı ısım soledı. ama ınanın cok kararsızım gıdıp gıtmemekte. bırde gıttıgımde bana yapılan terkıklerı tekrardan isterler dıye korkuyorum tekrardan ısterlerse hem canım yanıyor hemde gıt gel yapmak zorunda bırakıyorlar. benım butun tetkıklerım yapıldı aslında bu tetkiklere bakıp bana yardımcı olabilecek bır perınatolojı uzmanı doktor arıyorum arkadslar. muayehane çağırıp para tuzağına dusuryor bı sok doktor bunu ıstemıyorum nolur yardımcı olursanız cok memnun olurum ankarada perınatolojı uzamnı doktor ısımlerı verebılırmısınız
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
yardım ıstıyorum
- Konu Sahibi lulye
- Başlangıç Tarihi