• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan yardım istiyorum:(

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

zuzu44

GuteZeitenSchlechteZeiten
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2009
13.355
71
413
ya kızlar ben bohçayla alakalı yardım istiyorum....değişik bişiy olsun istiorum mesela bohçaya koyduğum her bir eşyaya bir küçük not yazmak istiyorum neler yazabilirim....fikirlerinize ihtiyacım var:(

her esyaya ne yazabilrsinki tatlımm yazsanda ne olcak sanki okuyup atacaklar bence yazma aklinialirimsmile

yok okurlar canım benim :)))))))) onlar değer verirler böyle şeylere benim kaynana genç zaten:)))her bir eşyaya aşkımla ilgili notlar yazmak istiyorum ama kafamda toparlayamıyorum bir türlü...çok anlamlı olmasını istiyorm

benimde gelmiyo ne bilim mesela terlik koyucam ya senle giyiniceğim günlere gibi sms daha süslü laflar

yuhhh yaaa nerdeyse 14 kişi okumuş ama bir fikir veren cvp veren yok karabocuq den başka

kusura bakma yardımcı olamıyorum,her birşeye not yazmak gibi birşey düşünemiyorum. yani hadi çoraba ayaklarını sıcak tutsun, üşütme sakın aşkım gibi bişey yazılırda diğerlerine ne yazcaksın..terliğe, gömleğe vs vs... ılla birşey yazacaksan hepsine Seni seviyorum yazabilirsin mesela, ya da kavuşmamıza az kaldı gibi vs..

ya sende hayret bişiy tama koyacağım eşyalara dedim de öyl hepsine değil bazılarına terlik olabilir mesela şarap olabilir mesela birlikte yaşlanmaya gibi işte sende geç dalganı:))))))

yok guzelim ya gülelim die dedim:)))
düşünelim buluruz bişiler aklımda olsun.

eeee bir zahmeet bulalım bişiler:)))))))))))) senin düğünede az kalmış heeee

cnm valla ben öyle süslü cümleleri hiç beceremem ama sedaemra var onun konusunda o da öyle birşeyler yapacaktı senin gibi ondan fikir alabilirsin bence

yardımcı olmak isterdim ama beceremiyorum bu konuları

cnm valla ben öyle süslü cümleleri hiç beceremem ama sedaemra var onun konusunda o da öyle birşeyler yapacaktı senin gibi ondan fikir alabilirsin bence

yardımcı olmak isterdim ama beceremiyorum bu konuları

peki nasıl bulucam sedaemrayı canım

fikir vermek isterdim ama bohça gibi akraba arasında açılacak şeylere özel notlarını yazmak fikrine çok sıcak bakamadım açıkçası... bence kendilerine özenerek aldığın hediyelerle bir bohça hazırlaman bile farkını ortaya koyacaktır... şarap mesela hoş bir detay ama notlar yazmak biraz özeli ortaya dökmek gibi geldi bana...

özel diye bir durum yokki zaten kendileri açıcak öyle kalabalık akrabalar yok hem görsünler rahatsızlık duymuyorum...altı üstü terliğe birlikte ömür boyu giymek üzere falan gibi açık saçık bir durum yokki:))))))))))))))

canım ya bana saçma geldi herşeye not yazmak sonuçta bohça bu aile arasında açılcak haklısın ama sonrası da var dışardan bohça görmeye gelenlere göstericekler
o anda notları okuyacaklar sevgilin görmicek belkide çünkü genelde kadınlar arasında oluyo bu merasimler

ya abartıldı olay arkadaşlar sadece masum notlar okuyup çıkarıcaklar sadece onlar için yani orda kalmıcak her gelen okumucak onlara özel olucak sadece:))))))))))herşeye not değil bir kaç eşyaya yazmak istiyorum...

hem okusun onlar gurur duyarlar öyle şeyleri severler:)))))))

Back