yardım istiyorum...

pinkaya87

varlığın öyle bi sevinçki
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2009
1.423
5
merhabalar

bir hafta önce 5 haftalık düşük yaptım. erken düşük olduğu için kürtaja gerek durmadı dr.

kanamam bitti fakat halen kanverenki lekelenmelerim var. başına gelen varmı acaba ne zaman biter merak ediyorum.:KK43: yardımcı olursanız sevinirim...

geçmiş olsun..
bende aynı şekilde düşük yaptım..1 hafta içinde kanamam geçti.dr birilaç vermişti...kanamanın arkasından bende de lekelenme olmuştu ama uzun sürmedi 1-2 gün...kanama biter bitmez de çalışmalara devam ettik...2 ay sonunda tekrar hamile kaldım...
birkaçgün içinde biter herhalde ama huzursuz isen dr danış...
allahım sağlıklı bir bebek versin tez zamanda...

yardımın için teşekkürler:)
eşim doğuda görevli olduğu için şu an doktora gitmek yada sormak gibi bşi imkanım yok.
bende yeni bebek çalışmalarına başlamak için istioyrum. bebeğimiz olmasını çok istiyorum hayatımızdaki tek isteğimiz eşiminde:)

ah arkadaşım o dönemde bende doğudaydım ve dr imkanı kısıtlı zor oluyor..allah yardımcın olsun...bence sıkıntı yoktur 10 15 gün sürenler var heleki ilaç kullanmadıysan sürebilir...sıkma canını..öle bekle diyenlere kulak asma bu düşüğü birçok dr gebelikten,düşükten bile saymıyor...

evet akşam 5 den sonra doktor yok.
hafta sonları doktor yok. sadece doğumları olduğunda geliyorlarmış. ulaşabiliceğim bir telefonda vermiyorlar. ne yapcamı şaşırıyorum bazen burda:KK43:

tatlim dusukten sonra doktor gordu mu peki seni? lekelenmen biraz olursa normaldir ama uzun surerse yine de bulabilirsen goster. gerci soyle diyeyim kurtajdan sonra ara ara lekelenme ben de oldugunda doktorum cok normal demisti dort bes gun surdu durdu sonra birkac gun dha geldi bitti. agri ve cok kanamayi ozellikle de atesin olmasini bana soylemisti doktorum. en azindan atesini olcmeye calis.
muhtemelen cok normal ama biliyorsunki onemli konular en iysini doktor bilir. benimki kurtajdi, dusuk yapan arkadaslar yazini gorup yazacaklardir. Insallah en kisa zamanda hepimiz tekrar saglikli bir hamileligi yasariz ve kollarimiza almak buyutmek de nasip olur.

ben de 6 haftalık düşük yaptım. tam geçen sene bu zamanlar. benim kanamam düşükten 1 hafta önce başladı. düşükle birlikte yaklaşık 15 gün falan sürdü. yani normal böyle sürmesi. kafana takma. şimdi 15 günlük bir kızım var. düşükten 2 ay sonra hamile kaldım. doktorlar korunun diyorlar ama ben hiç korunmadım. o 2 ay olmadı sonrasında oldu. Rabbim sana da hayırlısıyla nasip etsin.

ben de 6 haftalık düşük yaptım. tam geçen sene bu zamanlar. benim kanamam düşükten 1 hafta önce başladı. düşükle birlikte yaklaşık 15 gün falan sürdü. yani normal böyle sürmesi. kafana takma. şimdi 15 günlük bir kızım var. düşükten 2 ay sonra hamile kaldım. doktorlar korunun diyorlar ama ben hiç korunmadım. o 2 ay olmadı sonrasında oldu. Rabbim sana da hayırlısıyla nasip etsin.

ben de 5 haftalık düşük yaptım kızlar ve bugün tam bir ay oldu kanamam kesilmedi.. azalıp azalıp çoğaldı ama bitmedi bi türlü son 3-4 gündür de kahverengi lekelenme tarzında oluyo ama dr a gittim hiç bişe demedi. biraz daha bekleyelim dedi. eğer bitmezse biz kürütaj benzeri bi işlemle rahmi temizleyeceğiz dedi. ben de bi kaç gün daha bekliyorum ama galiba oldukça anaormal benim durumum..
bu arada benimki tüp bebekti bu da bi faktör olabilir çünkü hormon yüklemesi yapılıyo ve vücut hormanu ancak atıyo gibi şeyler söyledi. hakkmızda hayırlısı.. bekliyorum şimdilik :)

benimde yogun bir kanamam olmadı hatta cok az oldu doktorada sordum dedim neden az bu kadar kanamam dedi bebek küçük ne kadar bekliyordun ? ne bileyim benim bildiğim düşük kanamaları cok yogun gecer

yardımlarınız için çok teşekkür ederim. lekelenmem bitti:lepi:ve artık çok mutluyumkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

X