- Konu Sahibi deryadeniz81
-
herkese merhaba ben aranızda cok yeniyim ve yeni evlendim .6 aydır hiç korunmadığımız halde bebiş olmuyor .doktora gittim bakteri olduğunu söyledi ve cleocin vajinal kremi verdi ama ben hiçbirşey bilmyrm bu kremin bir zararı varmıdır yoksa başka doktora da gitsem mi acaba.birde tüplere bakalım dedi rahim filmi istedi ama ondan da cok korkuyorum çok zor bir işlem olduğunu söylüyorlar çektiren bilgi verebilecek olan varmı
herkese merhaba ben aranızda cok yeniyim ve yeni evlendim .6 aydır hiç korunmadığımız halde bebiş olmuyor .doktora gittim bakteri olduğunu söyledi ve cleocin vajinal kremi verdi ama ben hiçbirşey bilmyrm bu kremin bir zararı varmıdır yoksa başka doktora da gitsem mi acaba.birde tüplere bakalım dedi rahim filmi istedi ama ondan da cok korkuyorum çok zor bir işlem olduğunu söylüyorlar çektiren bilgi verebilecek olan varmı
Krem hakkında bilgim yok ama rahim filmini anestezili al derim ben Anestezi almadan. Çekildim çok canım yandı ve bağırdım. Bacaklarım kendiliğinden titreyip durdu. herkesin böyle geçmiyor ama benim hiç iyi degildi yüzüm uyuştu tansiyonum düştü. Ve sag tüpüm tıkalı çıktı .
cleocin vaj. kremi bende kullandım hemde mart ayında ve bu ay 1er kutu bitirdim bu ayki daha yeni bitti çarşamba günü rahim filmim çekilecek bende anestezili yaptırmak istiyorum ama bakalım doktor neye karar verecek. bu arada hiçbir zararı yok gönül rahatlığıyla kullanabilirsin
canım benim bende yeniyim. rahim filmi dedigin aralda histeleskoopidir. bende çektirdim ama ben anestezili çektirdim hiç ağri hisetmedim. ayıldıgımda sontaj biraz rahatsiz ediyordu. okadar. bende 4 düşük yaptim banada yardım eden varmıdır
canım benim bende yeniyim. rahim filmi dedigin aralda histeleskoopidir. bende çektirdim ama ben anestezili çektirdim hiç ağri hisetmedim. ayıldıgımda sontaj biraz rahatsiz ediyordu. okadar. bende 4 düşük yaptim banada yardım eden varmıdır
banada o kremden verdi dun dr rahımde yaran var dedı adet sonrası kullanıcm ama nasıl kullanıcaz ya bı bılen yazsa bende 1 yıllık evlıyım bebek dusunmeye baslamıstık genel bı kontrol amaclı gıtmıstım cok canım skıldı
canım ne anestezisi bn bugn çektrdim hiç gerek yok narkoza falan 2 3 dk lık regl sancısı gibi ağrın oluyo o an hepsi bu
canım ne anestezisi bn bugn çektrdim hiç gerek yok narkoza falan 2 3 dk lık regl sancısı gibi ağrın oluyo o an hepsi bu
arkadaşıma katılıyorumbu tarz ufak şeyler için vücuda neden anestezi alıyosun.benide çokk korkutmuşlardı iki sene önce çekildim 15 dakika sürdü çok hafif bir adet sancısı çektim oda anındaa geçti.kendini acıyacak diye şartlandırma.rahim filminide geciktirmeden yap filmden sonraki aylarda hem hamile kalma şansın var bilgine iyi akşamlar
burda okuduklarımm beni dehşete düşürmüştü ayılan bayılan vs...doktora ben çok korkuyorum dedim. beni inanaılmaz rahatlattı sürekli espriler yapıyodu.tüplerimi ekrandan bana da gösterdi tıkalıydı sıvıyı artırınca açılma oldu çok sevindik.inanın yatmamla kalkmam 5 dk sürdü.acımıycak diye düşünün dişinizi sıkın hem bebişler için o kadarcık ağrıyı çekmeye değer :))
ama eşim dışarda kusmus bi kadın anlatırken duymuş hsgnin nasıl çekildiğini kuzum benim zaten doktor rahim filmi çekcem sana hemen diyince de dudğında anında uçuk çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?