yardım istiyorum lütfen:(((cleocin vajinal krem kullanalar ,rahim filmi çektirenler

deryadeniz81

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2013
678
77
28
İstanbul
herkese merhaba ben aranızda cok yeniyim ve yeni evlendim .6 aydır hiç korunmadığımız halde bebiş olmuyor .doktora gittim bakteri olduğunu söyledi ve cleocin vajinal kremi verdi ama ben hiçbirşey bilmyrm bu kremin bir zararı varmıdır yoksa başka doktora da gitsem mi acaba.birde tüplere bakalım dedi rahim filmi istedi ama ondan da cok korkuyorum çok zor bir işlem olduğunu söylüyorlar çektiren bilgi verebilecek olan varmı

canım 6 aylıkmı evlesın bence cok erken davranıyosum 1 sene duzenlı ılşkıden sonra dr.tedvaı onerıyo bende mantar olmuştu ama ben fıtıl kullandım kremı hıc bılyorum ben daha bugun hsg cekıldım ama anestezı aldım uyandıgımda bıraz kanama dısında hıc brsey yoktu ne agrı ne sızı bence anestesızle cektır bende korkumdan oyle yaptırdım zaten dr.da dırek onu onerdı yanı senı daha cok korkutmayayım ama anestezı olmadan dayanmak yurek ıster bence ark.bılyorum

cok teşekkür ederim bilgi verdiğin için haklısın biraz erken gibi ama ne bileyim işte olmayınca tedirgin oldum ya sonra cok uğraşırsam diye bu arada bende anesteziyle yaptırmaya karar verdim yazdıklarını okuduktan sonra bikaç kişi daha böyle demişti zaten korkan biriyim.Tüler kapalı olunca hemen tüp bebek mi öneriyolar gittiğim doktor hemen tüp bebek dedi oda biraz ürküttü beni hiç bilmediğim konular yeni yeni öğreniyorum herşeyi.Tekrar cevabın için tşk.Allah isteyen herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah.

Krem için ise hala net değilim kullansam mı bilmiyorum

krem hakkında bişey diyemiycem ama bende 19 martta rahim filmi cektirdim anestezili uyandıgımda sadece biraz kanama vardı hiç agrı falan hissetmiyorsun bu şekilde toplamda uyanmam da dahil 15dk falan sürdü ve hastaneden cıkıp eve geldik tüplerde herhangi bişey varsa bence tüp bebekten önce laparoskopi yapabilirler tabi bunu en iyi doktor bilir filminizi bi cektirin umarım hersey iyi sonuclanır öyle düşünün benim ameliyat olmam gerekiyor bi aksilik olmazsa bu hafta olucam

banada o kremden verdi dun dr rahımde yaran var dedı adet sonrası kullanıcm ama nasıl kullanıcaz ya bı bılen yazsa bende 1 yıllık evlıyım bebek dusunmeye baslamıstık genel bı kontrol amaclı gıtmıstım cok canım skıldı

canım benim bende yeniyim. rahim filmi dedigin aralda histeleskoopidir. bende çektirdim ama ben anestezili çektirdim hiç ağri hisetmedim. ayıldıgımda sontaj biraz rahatsiz ediyordu. okadar. bende 4 düşük yaptim banada yardım eden varmıdır

cleocin vaj. kremi bende kullandım hemde mart ayında ve bu ay 1er kutu bitirdim bu ayki daha yeni bitti çarşamba günü rahim filmim çekilecek bende anestezili yaptırmak istiyorum ama bakalım doktor neye karar verecek. bu arada hiçbir zararı yok gönül rahatlığıyla kullanabilirsin

Krem hakkında bilgim yok ama rahim filmini anestezili al derim ben Anestezi almadan. Çekildim çok canım yandı ve bağırdım. Bacaklarım kendiliğinden titreyip durdu. herkesin böyle geçmiyor ama benim hiç iyi degildi yüzüm uyuştu tansiyonum düştü. Ve sag tüpüm tıkalı çıktı .

çok üzüldüm ama tek tüp tıkalıykende hamile kalınıyormuş diye duydum.inşlahh en kısa sürede hamile kalırsın ben hala korkudan gidemedim

bende kulladım sonunda bitti ama hala korkudan rahim filmine gidemedim maalesef.inşallah rahim filmin iyi çıkmıştır.Allah yüzümüze gülsün.

geçmiş olsun Allah en kısa zamanda evlat nasip etsin inşallh

biraz zor belkide bana zor geldi bilmiyorum ama tüpün içini kremle doldurup vajinana yerleştiriyorsun biraz ileri itmen gerek sadece ve tüpün kolunu itince krem içeri giriyor sonra yavaşça çıkarıyorsun okadar. benim bitti şimdi iltahap kalmadı ama hala hamile kalamadım

canım ne anestezisi bn bugn çektrdim hiç gerek yok narkoza falan 2 3 dk lık regl sancısı gibi ağrın oluyo o an hepsi bu

arkadaşıma katılıyorumbu tarz ufak şeyler için vücuda neden anestezi alıyosun.benide çokk korkutmuşlardı iki sene önce çekildim 15 dakika sürdü çok hafif bir adet sancısı çektim oda anındaa geçti.kendini acıyacak diye şartlandırma.rahim filminide geciktirmeden yap filmden sonraki aylarda hem hamile kalma şansın var bilgine iyi akşamlar

burda okuduklarımm beni dehşete düşürmüştü ayılan bayılan vs...doktora ben çok korkuyorum dedim. beni inanaılmaz rahatlattı sürekli espriler yapıyodu.tüplerimi ekrandan bana da gösterdi tıkalıydı sıvıyı artırınca açılma oldu çok sevindik.inanın yatmamla kalkmam 5 dk sürdü.acımıycak diye düşünün dişinizi sıkın hem bebişler için o kadarcık ağrıyı çekmeye değer :))
ama eşim dışarda kusmus bi kadın anlatırken duymuş hsgnin nasıl çekildiğini kuzum benim zaten doktor rahim filmi çekcem sana hemen diyince de dudğında anında uçuk çıktı

Öyle olmuyor böyle olmuyor. Bu bebekler nasıl oluyor :/
Burada o kadar çok bebeği olmayan kişilerin yorumlarını görüyorum ki şaşırıyorum. Çocuk sahibi olmak da zor galiba :)

öyle güzel yazmışsınki umutlandım gerçekten inşallah istediğimiz gibi sonuçlar alırız .teşekkür ederim bilgi verdiğin için

haklısın değer tabi:) eşin için üzüldüm:)biizmki napacaka bakalım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…