- 1 Ekim 2012
- 18
- 5
-
- Konu Sahibi GIRESUNLU28
Tesekkür ederim cvp icin zaten eldivenle is yapiyorum hem pamuklu üzerine bulasik eldiveni .Deterjan kullanmayın ve bir diyet listesi var maya vs ona uymaya çalışın gecmis olsun
Deterjanim doktor önerisi sensitive kokusuz katkisizTesekkür ederim cvp icin zaten eldivenle is yapiyorum hem pamuklu üzerine bulasik eldiveni .
Maya diyeti nedir ?
Nikel bendede cikti öyle alerjilerim var dikkatli oluyorum da illa bi hafta cikmasa diger hafta cikiyor yipratici ne yanlis yaptim diye arayip duruyorum :SEllerimde egzama var yıllardır alerji testi yaptırdım doktorumun isteği ile nikel cobalt paraben alerjim çıktı malesef benim için çok zor ama belki sizde uzak durabileceğiniz bişeydir
Aynen bende dokunmyorum camasirlardada kullanmiyorum elimi mümkün derece yikamiyorum ama cocuklu olunca cok zorBendede var yıllardır eldiven kullanıyorum sürekli çok yoğun olduğu dönemlerde bulaşık eldiveni içine ekstra pamuklu eldiven giyiyordum. Asla deterjana dokunmam, travozol travocort gibi kremler hafifletiyor biraz.
Benim en çokta oğlum bebekken artmıştı. Islak mendil tetikliyor olabilir demişti doktor ama günde 10 kez bez değiştirdiğim için bi çaresi yoktu. Tuvalet eğitimiyle birlikte ıslak mendil azaldı ve egzamada azaldı cidden.Aynen bende dokunmyorum camasirlardada kullanmiyorum elimi mümkün derece yikamiyorum ama cocuklu olunca cok zor
Başka bişey aramanıza gerek yok nikel her yerde var sadece metal olarak düşünmeyin dikkat etmeniz gereken gidalarda var ben bulamadım çözümNikel bendede cikti öyle alerjilerim var dikkatli oluyorum da illa bi hafta cikmasa diger hafta cikiyor yipratici ne yanlis yaptim diye arayip duruyorum :S
:S cok yipratici sükür halim iki sene öncesine nazaran iyi ama nedenini tam olarak bulamamak kötü ve en kötüsü anlasilamamak baskalarina göre kücük bir kizarik ama kasintisi cok kötü oluyorBaşka bişey aramanıza gerek yok nikel her yerde var sadece metal olarak düşünmeyin dikkat etmeniz gereken gidalarda var ben bulamadım çözüm