yardım istiyormm lütfenn

anelia

Guru
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2009
644
74
323
genel not ortalamam 2.00 nın altında bu durumda sınıf tekrarı yapar mıyım??:18:

canım önümüzdeki dönem 2 nin üstünde olursa gecersin tabi koşullu olduklarından ama ff harf aralığın varsa her türlü o derslerin sınavına tekrar gireceksin

canım önümüzdeki dönem 2 nin üstünde olursa gecersin tabi koşullu olduklarından ama ff harf aralığın varsa her türlü o derslerin sınavına tekrar gireceksin

bu dönem 2 tane ff var ztn:18: bide cd dc dd var bunlardanda geçip geçmediğimi nerden bilicem

bu dönem 2 tane ff var ztn:18: bide cd dc dd var bunlardanda geçip geçmediğimi nerden bilicem

önümüzdeki dönem alacağın derslerin ortalaması 2 ve üzeri olunca otomatik olarak bu cd dc dd derslerdende gecmiş olacaksın yani kısacası kaderin bu dönemdeki ders başarına bağlı

önümüzdeki dönem alacağın derslerin ortalaması 2 ve üzeri olunca otomatik olarak bu cd dc dd derslerdende gecmiş olacaksın yani kısacası kaderin bu dönemdeki ders başarına bağlı

allahımmmm:18: ff olanlarda hertürlü bidahaki seneye kitlendi bana yani öylemi:26: bide eğer ikinci dönem 2.00 altında olursam nolcak yidene geçer miyim yoksa sınıf tekrarı mı yaparım..çok sordum ama bu yeni sistemi anlayamıyorm bi türlü,bünye eski sisteme alışmış işte

evet o ff olanlar kitlendi.2 nin altında olursa 2.inci dönem üst sınıftan ders alamazsın sınıf tekrarı yaparsın

tatlım izninle ben dinleneyim azcık akşam halıları sildim yoruldum valla..bekarlık sultanlık derlerdide inanmazdım hakkaten öle değerini bil. aaahhh ahhh annemi dinleseydimm şaka şaka iyi geceler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…