canım önümüzdeki dönem 2 nin üstünde olursa gecersin tabi koşullu olduklarından ama ff harf aralığın varsa her türlü o derslerin sınavına tekrar gireceksin
bu dönem 2 tane ff var ztn:18: bide cd dc dd var bunlardanda geçip geçmediğimi nerden bilicem
önümüzdeki dönem alacağın derslerin ortalaması 2 ve üzeri olunca otomatik olarak bu cd dc dd derslerdende gecmiş olacaksın yani kısacası kaderin bu dönemdeki ders başarına bağlı
allahımmmm:18: ff olanlarda hertürlü bidahaki seneye kitlendi bana yani öylemi:26: bide eğer ikinci dönem 2.00 altında olursam nolcak yidene geçer miyim yoksa sınıf tekrarı mı yaparım..çok sordum ama bu yeni sistemi anlayamıyorm bi türlü,bünye eski sisteme alışmış işte
evet o ff olanlar kitlendi.2 nin altında olursa 2.inci dönem üst sınıftan ders alamazsın sınıf tekrarı yaparsın
sağol cnm sayende şu yeni sistemide anlamış oldmçok çalışmama lazım çookkk
aynen öle çalışmadan olmayacak bu açık öğretim hangi bölüm okuyosun
sosyoloji
ben daha 1. sınıfım bitirdikten sonra sosyal hizmetler de okumak istiyrm bu bölümün bi geleceği yok gibi geliyo
şu an sosyal hizmetler avantajlı bi bölüm gercekten
ewt yaşta 25 oldu ama napalım okumanın yaşı yok nede olsaen azından sosyal hizmetlerde devlet güvencesi daha yüksek oluyo
bende 25 imdeyim canım.yaşlandım valla
ayyy valla yaa 30 yaş psikolojisine girmeye başladım bile bennn... ama ben 20 gösteriyomuşum en fazla ..öyle dediklerinde çok mutlu oluyorm
bekar olunca öle oluyor bende yaşımı pek göstermem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?