Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım önümüzdeki dönem 2 nin üstünde olursa gecersin tabi koşullu olduklarından ama ff harf aralığın varsa her türlü o derslerin sınavına tekrar gireceksin
bu dönem 2 tane ff var ztn:18: bide cd dc dd var bunlardanda geçip geçmediğimi nerden bilicem
önümüzdeki dönem alacağın derslerin ortalaması 2 ve üzeri olunca otomatik olarak bu cd dc dd derslerdende gecmiş olacaksın yani kısacası kaderin bu dönemdeki ders başarına bağlı
allahımmmm:18: ff olanlarda hertürlü bidahaki seneye kitlendi bana yani öylemi:26: bide eğer ikinci dönem 2.00 altında olursam nolcak yidene geçer miyim yoksa sınıf tekrarı mı yaparım..çok sordum ama bu yeni sistemi anlayamıyorm bi türlü,bünye eski sisteme alışmış işte![]()
evet o ff olanlar kitlendi.2 nin altında olursa 2.inci dönem üst sınıftan ders alamazsın sınıf tekrarı yaparsın![]()
sağol cnm sayende şu yeni sistemide anlamış oldmçok çalışmama lazım çookkk
aynen öle çalışmadan olmayacak bu açık öğretim hangi bölüm okuyosun
sosyoloji
![]()
ben daha 1. sınıfım bitirdikten sonra sosyal hizmetler de okumak istiyrm bu bölümün bi geleceği yok gibi geliyo
şu an sosyal hizmetler avantajlı bi bölüm gercekten![]()
ewt yaşta 25 oldu ama napalım okumanın yaşı yok nede olsaen azından sosyal hizmetlerde devlet güvencesi daha yüksek oluyo
bende 25 imdeyim canım.yaşlandım valla
![]()
ayyy valla yaa 30 yaş psikolojisine girmeye başladım bile bennn... ama ben 20 gösteriyomuşum en fazla ..öyle dediklerinde çok mutlu oluyorm![]()
bekar olunca öle oluyor bende yaşımı pek göstermem![]()