- 24 Haziran 2024
- 14
- 3
- 23
- Konu Sahibi gorkem8050
Merhaba herkese ben daha önce de bir konu açmıştım yine hpv ile ilgili ben 22 yaşındayım 1 senedir tek bir kişi ile cinsel ilişkim vardı yaklaşık bir kaç ay önce siğil fark ettim ve doktora gittim doktor aşı olmam gerektiğini vücudumun bunu atacağını söyledi siğillerin artmasından korktuğumu söyleyince artacagini düşünmüyorum dedi 2 ay önce asi oldum hemen şimdi 10 gün sonra 2. Dozum var bugün fark ettim ki siğilim artmış ne kadar üzgünüm anlatamam zaten ben normalde de sağlık anksiyetesi olan biriyim tüm bu olanlar dışında o kadar kötü bie süreçten geçiyorum ki psikolojim berbat halde ne yapmam gerek bilmiyorum doktor bana hpv testi de yapmadı yaşın çok genç atacağını düşünüyorum dedi o kadar üzülüyorum ki o kadar korkuyorum ki kafamda kendimi ben kanserim diye sartladim bir kere, özür dileyerek söylüyorum ama tuvalete gitmeye o kısma bakmaya bile korkar oldum ya bir şey görürsem diye, anksiyetem oluştu ağzımın içinde çıkan her şeye de oral hpv demeye başladım inanılmaz kötü bir haldeyim mahvoldum hayatım bitti diye düşünüyorum hep , 22 yaşındayım ölsem bundan iyiydi çok ağlıyorum tüm psikolojim bozuldu kpss sinavim var çok yakında öyle zor bir surecteyim ki herkes atar geçer diyor ama bakıyorum yazılanlara bu hastalık com yaygın kanser olan da com yaygın geçiyorsa herkeste geçerdi ama genelinde hep cin1-2-3 var siğilim yakilmadi da doktor gececegjni düşünüyorum dedi bir mucize bekliyorum çok üzülüyorum keşke kendiliğinden geçse aşıya çok güveniyorum ama bir yanim da hiç inanmıyor geçeceğine çok üzgünüm gerçekten 2 seneye geçer çoğunlukla diyorlar bana kalsa 2 seneye kadar keşke ölsem o kadar üzgünüm ki