- 24 Ağustos 2013
- 2.155
- 179
- 173
- 40
yani bencede kopurur ama yinede bilemem yani.... limon ve katbonatlada yapiyorlar bunu
yani bencede kopurur ama yinede bilemem yani.... limon ve katbonatlada yapiyorlar bunu
yani bencede mantiksiz ama bunu yapip gercekten hamile olan var ....tabi sende durum farkli sen kesin hamile degilsin
yani bencede mantiksiz ama bunu yapip gercekten hamile olan var ....tabi sende durum farkli sen kesin hamile degilsin
kizim hala niye korkuyorsun ki degilsin sen hamile
kizim hala niye korkuyorsun ki degilsin sen hamile
kanda baktir en iyisi bu
kanda baktir en iyisi bu
hangı ildesin ...ben Izmırde yasıyorum. SSK varsa bırsey odemıyorsun hatta acile git hemen yaparlar. ama özele gıdersen hastaneden hastaneye fark edıyor kımısı 20 TL kımısı 40 TL ama bızım buralarda en pahalısı 40 TL dır. senın yasadıgın İL de nasıldır bilemem
Bende ozel hastanede yaptirdim kan testi ailr haber vermiyorlar hcg<2 cikti sonuca gore hamile degilim evet icimde korku var oda kadinin biri orda iki kan testim negatif cikti dort aylik hamileyim demesinden ama degilim yaniDevlet hastanesinde falan haber vermiyorlar bnm bi arkadaşım yaptırmıştı ama sağlık ocağı haber verebilir belki
Kan testinde gebeliğin çıkmama ihtimali olmaz benceBende ozel hastanede yaptirdim kan testi ailr haber vermiyorlar hcg<2 cikti sonuca gore hamile degilim evet icimde korku var oda kadinin biri orda iki kan testim negatif cikti dort aylik hamileyim demesinden ama degilim yani
canım 22 yaşındaymışsın aileye haber vermezler o konuda rahat ol devlet hastanelerinde de rahatlıkla yaptırabilirsin yani ama sana tavsiyem nolur korunun insanın sevdiğiyle birlikte olması bişeyler paylaşması çok güzel biliyorum ama keşke evliliği bekleseymişsin dicem olmuş artık olan neyse doğum kontrol hapı var iğneleri var partnerin korunabilir ama onlar pek istemez korunmayı oyüzden bu işi senin yapman lazım daha çok gençsin sonradan çok üzülürsün...
hangı ildesin ...ben Izmırde yasıyorum. SSK varsa bırsey odemıyorsun hatta acile git hemen yaparlar. ama özele gıdersen hastaneden hastaneye fark edıyor kımısı 20 TL kımısı 40 TL ama bızım buralarda en pahalısı 40 TL dır. senın yasadıgın İL de nasıldır bilemem
Bende ozel hastanede yaptirdim kan testi ailr haber vermiyorlar hcg<2 cikti sonuca gore hamile degilim evet icimde korku var oda kadinin biri orda iki kan testim negatif cikti dort aylik hamileyim demesinden ama degilim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?