• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım help me..

hangı ildesin ...ben Izmırde yasıyorum. SSK varsa bırsey odemıyorsun hatta acile git hemen yaparlar. ama özele gıdersen hastaneden hastaneye fark edıyor kımısı 20 TL kımısı 40 TL ama bızım buralarda en pahalısı 40 TL dır. senın yasadıgın İL de nasıldır bilemem

uşak ilindeyim para sorun değilde haber verirler mi sorun orda yani ondan danısmak istedim .

Devlet hastanesinde falan haber vermiyorlar bnm bi arkadaşım yaptırmıştı ama sağlık ocağı haber verebilir belki

Devlet hastanesinde falan haber vermiyorlar bnm bi arkadaşım yaptırmıştı ama sağlık ocağı haber verebilir belki
Bende ozel hastanede yaptirdim kan testi ailr haber vermiyorlar hcg<2 cikti sonuca gore hamile degilim evet icimde korku var oda kadinin biri orda iki kan testim negatif cikti dort aylik hamileyim demesinden ama degilim yani

Bn bugün test alıp yaptım gene içim rahatlasın die Ekim üstünden şa çay geçti çıkar artık olsa gene tek çizgi çıktı

Bende ozel hastanede yaptirdim kan testi ailr haber vermiyorlar hcg<2 cikti sonuca gore hamile degilim evet icimde korku var oda kadinin biri orda iki kan testim negatif cikti dort aylik hamileyim demesinden ama degilim yani
Kan testinde gebeliğin çıkmama ihtimali olmaz bence

canım 22 yaşındaymışsın aileye haber vermezler o konuda rahat ol devlet hastanelerinde de rahatlıkla yaptırabilirsin yani ama sana tavsiyem nolur korunun insanın sevdiğiyle birlikte olması bişeyler paylaşması çok güzel biliyorum ama keşke evliliği bekleseymişsin dicem olmuş artık olan neyse doğum kontrol hapı var iğneleri var partnerin korunabilir ama onlar pek istemez korunmayı oyüzden bu işi senin yapman lazım daha çok gençsin sonradan çok üzülürsün...

yarın tekrar yapcam inşallah bişi çıkmaz dua edin bana kızlar :18: bu korku yedi bitirdi beni :18: birde bişi daha sorucam gebelik varsa eğer bu testlerde belli olur mu hani yanılma payı varya.. güvenebilir miyim yani

hangı ildesin ...ben Izmırde yasıyorum. SSK varsa bırsey odemıyorsun hatta acile git hemen yaparlar. ama özele gıdersen hastaneden hastaneye fark edıyor kımısı 20 TL kımısı 40 TL ama bızım buralarda en pahalısı 40 TL dır. senın yasadıgın İL de nasıldır bilemem

bu evde yapılan testlerin güvenilirliği nasıl acaba, yarın tekrar yapıcam ama içimde hep bi şüphe kalacak sanki.. ben araştırma yaptım biraz, geri çekilme yöntemiyle hamile kalanlar varmış.. fakat öğrendiğim bişi daha var yumurtlama dönemi önemliymiş hamile kalmak için.. ve yumurtlama adetten iki hafta sonra başlıyormuş.. ben adet bittikten 2 gün sonra ilişki yaşadım ve tam boşalma olmadı.. her yönden hamilelik imkansız geliyo ama adet olmamam beni şüphelendiriyor.. adaçayı içiyorum nerdeyse her gün yumurtalıkların çatlamasına yardımcı oluyormuş, ben onunda faydasını göremedim

son çare bende gidicem sanırım.. inşallah bende değilimdir.. internet üzerinden doktorlara sordum bir tanesi pozitifte olsa negatifte olsa haber veriliyor özelde yaptırın dedi, bir tanesi gizli kalmasını isteyebilirsiniz dedi

Back