• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım help me..

freestyle

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2014
19
0
6
34
İzmir
arkadaşlar üniveriste öğrencisiyim 7 aralaıkta erkek arkadaşımla ilişkiye girdim ama içime boşalmadı ayın 28 .de adet olmam gerekiyordu olmadım. gebelik testi yaptım negatif cıktı . ama emin değilim . kan testi yapıyorlarmıs bunu yaptırınca aileye fln haber veriyorlar mı?

arkadaşlar üniveriste öğrencisiyim 7 aralaıkta erkek arkadaşımla ilişkiye girdim ama içime boşalmadı ayın 28 .de adet olmam gerekiyordu olmadım. gebelik testi yaptım negatif cıktı . ama emin değilim . kan testi yapıyorlarmıs bunu yaptırınca aileye fln haber veriyorlar mı?

neden versinlerki vermezler. ama afedersin içine boşalmadıysa nasıl hamile kalacaksın neyden şüpheleniyosun

kac yasındasın canım.... bılmenı ısterımkı saglık ocagı Unıversıte/ Devlet hastanelerı haber verıyor eger 18 degılsen bunu nerden mı bılıyorum calıstıgım yerde yanı ozel bır polıklınıkde eger reşit degılsen gebelık varsa aılene haber verılıyor. Ama 18 doldurduysan sorun yok canım merak etmede... bana kızacaksın belkı ama bu genclerı helekı genc kızları hıc anlamyorum nıye bu kadar acele edersınız kı bu işler ıcın .evlenmeyı beklemek bu kadar zor mu yaaa yapmayın ALLAH askına 5 dakıkalık zevk ıcın hayatınızı karartmayın sadece sevgılınız mutlu olsun dıye bu ıslere kalkısmayın bak ne guzen unıv. okuyorsun hayatını kurtar calıs hayatını oyle kur .
yazık gunah sızlere.... ha oldu oldu yaptın bır hata dıyelım gozunu seveyım korunun bu en ucuz korunma yontemı yada DK hapı kullan eczaneden recetesız alabılıyorsun. sonra hamıle kalacaksın bırde kurtaj yollarını arayacaksın kendınde Gunaha gıreceksın Bebegede Gunah. yazık degıl mı. bıraz felaket tellalı oldum galıba ama bunları goruyoruz yasıyoruz cokda sahıt oldum hastanede calısırken bu durumlara....ne olur dıkkat et ablacım sonra coook pısman olursn

neden versinlerki vermezler. ama afedersin içine boşalmadıysa nasıl hamile kalacaksın neyden şüpheleniyosun

geri çekilme yöntemiyle de hamile kalınabiliyormuş adetim bugun itibariyle 8 gün gecikti. 4 gün önce test yaptım negatif cıktı yarın tekrar test yapacagım . testlerinde yanılma payıda var o korkutuyor beni ondan kan testini soruyorum canım aileye haber veriyorlar mı diye

kac yasındasın canım.... bılmenı ısterımkı saglık ocagı Unıversıte/ Devlet hastanelerı haber verıyor eger 18 degılsen bunu nerden mı bılıyorum calıstıgım yerde yanı ozel bır polıklınıkde eger reşit degılsen gebelık varsa aılene haber verılıyor. Ama 18 doldurduysan sorun yok canım merak etmede... bana kızacaksın belkı ama bu genclerı helekı genc kızları hıc anlamyorum nıye bu kadar acele edersınız kı bu işler ıcın .evlenmeyı beklemek bu kadar zor mu yaaa yapmayın ALLAH askına 5 dakıkalık zevk ıcın hayatınızı karartmayın sadece sevgılınız mutlu olsun dıye bu ıslere kalkısmayın bak ne guzen unıv. okuyorsun hayatını kurtar calıs hayatını oyle kur .
yazık gunah sızlere.... ha oldu oldu yaptın bır hata dıyelım gozunu seveyım korunun bu en ucuz korunma yontemı yada DK hapı kullan eczaneden recetesız alabılıyorsun. sonra hamıle kalacaksın bırde kurtaj yollarını arayacaksın kendınde Gunaha gıreceksın Bebegede Gunah. yazık degıl mı. bıraz felaket tellalı oldum galıba ama bunları goruyoruz yasıyoruz cokda sahıt oldum hastanede calısırken bu durumlara....ne olur dıkkat et ablacım sonra coook pısman olursn

yasım 22 üniversiteye gidiyorum aileye haber verirler mi onu merak ediyorum bide bu kan testi fiyatı konusnda bilgin var mı?

yasım 22 üniversiteye gidiyorum aileye haber verirler mi onu merak ediyorum bide bu kan testi fiyatı konusnda bilgin var mı?

hangı ildesin ...ben Izmırde yasıyorum. SSK varsa bırsey odemıyorsun hatta acile git hemen yaparlar. ama özele gıdersen hastaneden hastaneye fark edıyor kımısı 20 TL kımısı 40 TL ama bızım buralarda en pahalısı 40 TL dır. senın yasadıgın İL de nasıldır bilemem

B'nde senle aynı sorunu yaşadım Ekim ayında sürtünme yolu ile beraber olduk içime boşalmadı ve sonra 3 ay adet gördüm test yaptım tek çizgi çıktı ama bunlara rağmen içimde hala bi tedirginlik var

oooofffffff off inşallah değilsindir bişey diycem ama üzülme arkadaşından ayrılırsan diktirme olaylarınamı girceksin :26:

Bnm kızlığımı bozulmadı sadece sürtünme yolu ile oldu.hamile olan bi insan karnına bastırarak bebeği anlayabilir mi

canım 22 yaşındaymışsın aileye haber vermezler o konuda rahat ol devlet hastanelerinde de rahatlıkla yaptırabilirsin yani ama sana tavsiyem nolur korunun insanın sevdiğiyle birlikte olması bişeyler paylaşması çok güzel biliyorum ama keşke evliliği bekleseymişsin dicem olmuş artık olan neyse doğum kontrol hapı var iğneleri var partnerin korunabilir ama onlar pek istemez korunmayı oyüzden bu işi senin yapman lazım daha çok gençsin sonradan çok üzülürsün...

Yani bişey yoktur dimi üstüne görme olsa 3 ayda olmaz heralde.bilmiyorum ki içimdeki korku olsa gerek ya

ama miray sendeee...... foşur foşur adet olmuşsun daha neyin gebeliğinden bahsediyosun yapma artık p.tesi sen de git bi doktora kan tahlili yaptır sen de kurtul biz de kurtulalım :)

ama miray sendeee...... foşur foşur adet olmuşsun daha neyin gebeliğinden bahsediyosun yapma artık p.tesi sen de git bi doktora kan tahlili yaptır sen de kurtul biz de kurtulalım :)

Pazartesi bi test alıp evde yapmayı düşünüyorum bu idrar testleri illa ilk idrarla mı yapılmalı

Pazartesi bi test alıp evde yapmayı düşünüyorum bu idrar testleri illa ilk idrarla mı yapılmalı

ilk idrarınla yaparsan daha kesin sonuç veriyormuş muallakta olanlar için öyle yani ama senin kesin canım nezaman yaparsan yap çıkmıcak için rahat olsun artık hamile falan değilsin

Back