Ben 35 im canimBenim de aynı iste sebepsiz olmuyor doktorlar bile şaşırıyor nasıl olmaz diye ama kısmetinizde yok demekki kac yasindasin benimde yaş ilerliyor
Benimde 30 olacak sanki hiç olmayacak gibi bugün yine test yaptım o 2 çizgiyi görsem neler yapmam ki ama kısmet değil iste 2 buçuk yıl oldu..doktorlar aşılama tüp bebekte önermiyorBen 35 im canim
Canim.oncelikle kafandan bir at akisina birak kocanla keyifle beraber ol bebege odaklanmaBenimde 30 olacak sanki hiç olmayacak gibi bugün yine test yaptım o 2 çizgiyi görsem neler yapmam ki ama kısmet değil iste 2 buçuk yıl oldu..doktorlar aşılama tüp bebekte önermiyor
Yumurtlama gunune bagli canimBen bu ay macun kullandım adetime 2 gün var test yaptım silik bile çıkmadı olsaydı çıkardı demi
Valla test yaptığım zaman strese giriyorum bu ay 2 günde 1 oldu calismaYumurtlama gunune bagli canim
Ne zamandi?
Gelmeyen adeti beklicez o zamanValla test yaptığım zaman strese giriyorum bu ay 2 günde 1 oldu calisma
ovulosyon akıntısı 3 gün arayla tekrarladı.kullandigim macunla çok hamile kalan var acaba mi diyorum..
Âdetlerim.cok düzensiz di macunu kullandığımda beri ne adet ağrısı nede adet gecikmem oluyor bakalım bu ay ne olacakGelmeyen adeti beklicez o zaman
Insallah gelmez :)
Haber ver bana mutlakaÂdetlerim.cok düzensiz di macunu kullandığımda beri ne adet ağrısı nede adet gecikmem oluyor bakalım bu ay ne olacak
Haber ver bana mutlaka
Haber ver bana mutlaka
[/QUOTE
insallah canım son 2 gün kaldı bakalim
Merhaba cnm nasılsın uzun zaman oldu bır gun ıcmeyı unutup hamılr kalan var bence olabılır yumurtlama zamanıysaHaber ver bana mutlaka
Merhaba tatlim evet ya uzun olduu nasilsin :)Merhaba cnm nasılsın uzun zaman oldu bır gun ıcmeyı unutup hamılr kalan var bence olabılır yumurtlama zamanıysa
Nasıl olayım bende hamıle kalmaya calısıyorum sen nasılsınMerhaba tatlim evet ya uzun olduu nasilsin :)
Ben de ayni durumdayim canimNasıl olayım bende hamıle kalmaya calısıyorum sen nasılsın