Gebeliğe Hazırlık Yardım hanımlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

yvz13

respect yourself..dont love more than God!
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2017
8.106
6.969
Merhabalar
Gecen ay ve bu ay dogum kontrol hapi kullandim
Bu aykinda 7 tane ictim ve dün biraktim
Muhtemelen kanama gelicek birkac gune
Peki bu sekilde kutuyu yarida birakip hamile kalan oldumu acaba?
Yasayan ya da bilgisi olan varsa sevinirim
Uzmanlik alanim gebelik ve ovulasyon testlwri ama hapi bilemedim once 5. Kez hamile kalip bebegimin bana tutunmasi lazim

Ben anlamadim, bebek istediginiz icin mi iciyorsunuz istemediginiz icin mi?

Dogum kontrol hapi yardimci mi oluyor
Şöyle anlatayim canim aslinda bu ay da gecen ayki gibi dogum kontrol hapi ile korunma taraftariydim fakat esimle artik zamani geldi diger ay bebek dusunelim diye karar verdik normalde hap bitip adet gormem gerekir ama suan tam yumurtlama donemi icinde oldugum icin ben bir ihtimal hapi birakirsam gebelik olusurmu diye dusunuyorum

Benim bi arkadaşım sdce hapı bi gün atlıyor içmeyi ve o ay ikiz hamilelik oluşuyor. Teki düşmüş direk diğeri şuan 15 yaşında

Benim bi arkadaşım sdce hapı bi gün atlıyor içmeyi ve o ay ikiz hamilelik oluşuyor. Teki düşmüş direk diğeri şuan 15 yaşında
Ben de bile isteye icmedim insallah bana da oyle olur canim verdigin bilgi icin tesekkur ederim :)

Ben de bile isteye icmedim insallah bana da oyle olur canim verdigin bilgi icin tesekkur ederim :)
Bi ara ben de düşündüm böyle hap kullanıp bırakıp denemeyi, çünkü vucut yumurtlıyormuş hapı aniden bırakınca diye duydum, sonucta progesteron iteliyosun vucuduna beyni kandırıyosun yumurtlamasını engelliyosun, sora bıraktıgında da adet geliyo yumurtlama günleri gectiğinden

Evet canim benim araştırmalarima gore de oyle
Zaten dogum kontrol hapi gunluk bir hap
Duzenli kullanilmadiginda hatta ayni saatlerde alinmadiginda bile garanti vermiyorlar bakalim ben adet olucakmiyim bugun birakali 2. Gun :)

Merhaba canim sen hamile değilmiydin en konuştuğumuzda hamile olduğunu soylemistin

Üzüldüm canım senin azından hamile kalbiliyorsun
Hamile kaliyorum kolayca ama her seferinde korkularla
4 ay psikoljik tedavi gordum birkac aydir da iyiyim cok sukur
Iyi bir prof bulduk gebe kalirsam o takip edecek
Sen nasilsin

Hamile kaliyorum kolayca ama her seferinde korkularla
4 ay psikoljik tedavi gordum birkac aydir da iyiyim cok sukur
Iyi bir prof bulduk gebe kalirsam o takip edecek
Sen nasilsin
Ben beklemedeyim halen kac yıl oldu halen ı çift çizgiyi görmedim macunlar denedim süt buhari herşeyden medet umdum ama nasip olmadı inşallah bebeğin sana tutunur

Ben beklemedeyim halen kac yıl oldu halen ı çift çizgiyi görmedim macunlar denedim süt buhari herşeyden medet umdum ama nasip olmadı inşallah bebeğin sana tutunur
Allah razi olsun canim insallah tez vakitte mucizen gelir umudunu asla kaybetme

Düşük sebeplerin ne söyledi mi doktorlar

Tibbi bir neden bulamadilar canim
Prof bize bebegin yuvalandigi yeri inceleyecegini soyledi yas ilerledi benimde
Gebe kalinca tedaviye baslicak cunku suan bir problem gorunmuyir
Dusuk sonrasi pataloji sonuclari da iyi

Tibbi bir neden bulamadilar canim
Prof bize bebegin yuvalandigi yeri inceleyecegini soyledi yas ilerledi benimde
Gebe kalinca tedaviye baslicak cunku suan bir problem gorunmuyir
Dusuk sonrasi pataloji sonuclari da iyi
Benim de aynı iste sebepsiz olmuyor doktorlar bile şaşırıyor nasıl olmaz diye ama kısmetinizde yok demekki kac yasindasin benimde yaş ilerliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…