- 2 Nisan 2023
- 39
- 9
- 32
- Konu Sahibi narsistmagduru
Merhaba, ben kendimden yaşça büyük evlenmiş boşanmış çocuğu olan bir adamla evlendim.Basta herşey güzel gibi geldi ama karakterine dair sinyaller vermiş ben sevdiğim için görmemişim. Eğlendiğimizin üçüncü günü istediğim gibi davranacaksın diye kavga çıkarıp yerde sürükledi, en ufak şeylerden tartışma çıkardı. Bir ara evlenmeden terapiye gittiyse de bıraktı hiç bir doktoru kimseyi beğenmezdi. Narsistliginin ben genetik hem de aileden geldiğini düşünüyorum. Beni defalarca darp etti hep kendimi suçladım karşılık verip sinirlendirmesem yapmazdı diye affettim hatta kendim özür diledim. Bu sefer mübarek günde yine ben yemek hazırlarken bir kavga çıkarıp anneme küfretti dayanamadim söylediği sözlerin ona ait olduğunu soyledim ve bana vurdu ağzından burnumdan kan geldi. Sonrasi ailem geldi şikayetçi oldum. Şimdi bosanma davası açıcam. Bazen herşey açık sevmedi beni diyorum, bazen de hep aklıma geliyor sanki ölene kadar acı çekicem bana yaptığı iyi şeyler aklıma geliyor ama imkansız ailem beni reddeder onu daha kabul edemem ve etsem daha beterini yapar çünkü daha yeni barışmıştık her seferinde şiddetin dozunu artirdi aileme sovdu bana hakaret etti. Ne yapmalıyım nolur bana yardımcı olun arkadaşlar.