• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım!!! Hamile miyim?

efuli61

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Mart 2025
5
4
1
28
Merhaba Hanımlar,
Eşimle ocak ayından beri çocuk deniyoruz. Öncesinde kadın doğum doktoruna gittim ve rutin kontrollerimi de yaptırdım her sey yolunda. Sonra doktor tavsiyesi ile Elenetal 1 (Folik asit) kullanmaya başladım. Bu ay da reglim 5 gün gecikti. Dayanamadım 3. Gününde test yaptım ikinci çizgi silik cikti. 5. Gününde yine test yaptım, asagidaki fotograftaki gibi gittikce netlesti. Çok korkuyorum, çok heyecanlıyım. Sizce durum ne? Pozitif ise ne yapmalıyım? Duygularım allak bullak :))

Teşekkürler

Eklentiler

• IMG_4754.webp
    IMG_4754.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_4754.webp
    IMG_4754.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 40
Merhaba Hanımlar,
Eşimle ocak ayından beri çocuk deniyoruz. Öncesinde kadın doğum doktoruna gittim ve rutin kontrollerimi de yaptırdım her sey yolunda. Sonra doktor tavsiyesi ile Elenetal 1 (Folik asit) kullanmaya başladım. Bu ay da reglim 5 gün gecikti. Dayanamadım 3. Gününde test yaptım ikinci çizgi silik cikti. 5. Gününde yine test yaptım, asagidaki fotograftaki gibi gittikce netlesti. Çok korkuyorum, çok heyecanlıyım. Sizce durum ne? Pozitif ise ne yapmalıyım? Duygularım allak bullak :))

Teşekkürler
Pozitif tebrikler kan testi verin doktor kontrol üne gidin

Merhaba Hanımlar,

Teşekkürler
Adetiniz normalde düzenli midir günü gününe olur musunuz?
Bir de testin markası artımede benziyor. Eğer öyleyse peşinen ümitlenmemenizi öneririm aynı test beni çok fena yanılttı çünkü daha önce.
Beş günlük bir gecikme de kan vermek için çok çok ideal. Yarın kan verip kesinliğe kavuşturabilirsiniz. Umarım bebeğiniz sizinledir ve sağlıkla kucağınıza almak nasip olur

Adetiniz normalde düzenli midir günü gününe olur musunuz?
Bir de testin markası artımede benziyor. Eğer öyleyse peşinen ümitlenmemenizi öneririm aynı test beni çok fena yanılttı çünkü daha önce.
Beş günlük bir gecikme de kan vermek için çok çok ideal. Yarın kan verip kesinliğe kavuşturabilirsiniz. Umarım bebeğiniz sizinledir ve sağlıkla kucağınıza almak nasip olur

Evet adetim genelde düzenlidir. 3. Gününde yaptığım test artimed, fotograftaki ise days doktor marka test. Teşekkür ederim amin 🙏🏻Vallahi sevinmeye korkuyorum hayal kırıklığına ugrarsam diye… Gözlerim dolu dolu

Back
X