Yardım! Göğüslerimi hiç hissetmiyorum...

hhzzll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2016
92
38
Arkadaşlar merhaba. 2010 dan beri yazışmalarınızı takip ediyordum en sonunda eşimi ikna ettim ve 15 mart da liposuction ile meme büyütme ameliyatımı oldum. Ancak sorun şu ki göğüslerimin hiç bir yerini hissetmiyorum. Sadece uçlarda yazmış herkes ancak benim tamamen his yok. Çarşamba kontrolüm var ancak düşünmekten deli oldum. Yardım edin lütfen

Asiri baskidan dolayi hissetmeme durumu olabilir ama bu gecici bir durum.proteziniz hangi teknikle koyuldu.kas alti kas üstü yada dual plan mi.teknik de etkili olabilir.ama hissizlik durumu gecici bir durum.genelde birkac ayda normale dönüyor.

Çok teşekkürler cvb ın içincanım yaa. 400 cc kas zarı altı mentor moderate konuldu.

Henuz 1 hafta bile olmamis. Hareket ettiginde agri, sizi da mi yok?
Ben gecici oldugunu dusunuyorum, 7.ayimdayim kesi yerlerinde his yeni yeni var.
Zaten kontrolune 3 gun kalmis endiselenmen icin erken :)

Henuz 1 hafta bile olmamis. Hareket ettiginde agri, sizi da mi yok?
Ben gecici oldugunu dusunuyorum, 7.ayimdayim kesi yerlerinde his yeni yeni var.
Zaten kontrolune 3 gun kalmis endiselenmen icin erken :)

Canım hiç ağrı sızı yok. Tüm göğüs sağ sol uyuşuk olduğu için hissetmiyorum. Sadece yattığımda kaburgada baskı oluyo. İnşallah geçer. Çok korkuyorum

Geçeceek, bunlar her protez ameliyatı sonrası yaşanan sıkıntılar endişe etmeyin.

Canım hiç ağrı sızı yok. Tüm göğüs sağ sol uyuşuk olduğu için hissetmiyorum. Sadece yattığımda kaburgada baskı oluyo. İnşallah geçer. Çok korkuyorum
durumunuz nasıl merak ettim kontrole gittiniz mi ?

durumunuz nasıl merak ettim kontrole gittiniz mi ?
Canım sol göğsümün yarısında hala his yok. Sağ göğsümün tamamında yok. Sağ göğsüm bana göre diğerine kıyasla küçük ve ucu yan tarafa bakıyor. Doktorum düzelir diyo. Beklemedeyim yani

Ayy Allah yardimcin olsun sifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…