• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yardım geç döllenme

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ahminelask

Bugün günlerden güzellik sefa geldin hoşgeldin...
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2011
382
86
98
Arkadaşlar yardım istiyorum lütfen 3 aydır bebek istiyoruz adetlerim düzenli ve 31 günde bir yumurtlama günümüde takip ediyorum biliyorum 4 gün gecikme yaşadım kan testi 1.20 negatif ama bu ay yumurtlamada oluşan o şeffaf akıntı adetime 1 hafta kala gelmeye başladı hatta 2.kez yumurtladım galiba dedim hala da gelmeye devam ediyor şeffaf kokusuz parlak adetim hala yok bugün 5.gün ayrıca sol kasık bel ve vajinada ağrı var kramp gibi acaba geç döllenme mi oldu öyleyse kanda ne zaman çıkar hiçbir adet belirtim yok lütfen yardım

Yanlış yönlendirmek istemem çok net hatırlamıyorum çünkü ama geçen yıl bende de sebepsiz bir gecikme olmuştu. Tüm testler negatif çıkınca doktorum o zaman geç döllenme ihtimali olabilir diyerek bana adet söktürücü ilacı bir süre daha aldırmamıştı. Yanlış hatırlamıyorsam geç döllenmede ilişki üzerinden 40 küsür gün geçtikten sonra falan ancak belli oluyordu öyle bir şeyler söylemişti sanki hatta ben de kendimce günleri sayıp durmuştum. Inşallah geç döllenmedir ve hamilesindir...

Yanlış yönlendirmek istemem çok net hatırlamıyorum çünkü ama geçen yıl bende de sebepsiz bir gecikme olmuştu. Tüm testler negatif çıkınca doktorum o zaman geç döllenme ihtimali olabilir diyerek bana adet söktürücü ilacı bir süre daha aldırmamıştı. Yanlış hatırlamıyorsam geç döllenmede ilişki üzerinden 40 küsür gün geçtikten sonra falan ancak belli oluyordu öyle bir şeyler söylemişti sanki hatta ben de kendimce günleri sayıp durmuştum. Inşallah geç döllenmedir ve hamilesindir...
Ağzından bal damlıyor canım kaç gün geçti hala adet gelmedi idrar ve hormon testlerim temiz stresim yok yolculuk filan yapmadım sürekli idrara çıkıyorum sol kasığımda ağrı var ve şeffaf akıntı geliyor ümitliyim Allah nasip etmişse vardır yoksa da diğer aya inş güzel haberler alırım

Canım geç döllenme olduysa idrarda çıkmaz ama kanda 1küsür çıkması düşündürücü, ne kadar negatif sayılsada. çünkü ( <100 ) böyle çıkıyor hiç bişey olmadığı zaman. Dün 5. Günmüş bugün 6. Gün. Bence tekrar kan ver gebelik varsa yükselmiştir bhcg ama bence gebelik var
:) yazını okuduğumda sadece içimden öyle geçtiği için dedim bilimsel bişey değil :)

Canım geç döllenme olduysa idrarda çıkmaz ama kanda 1küsür çıkması düşündürücü, ne kadar negatif sayılsada. çünkü ( <100 ) böyle çıkıyor hiç bişey olmadığı zaman. Dün 5. Günmüş bugün 6. Gün. Bence tekrar kan ver gebelik varsa yükselmiştir bhcg ama bence gebelik var
:) yazını okuduğumda sadece içimden öyle geçtiği için dedim bilimsel bişey değil :)
Allah razı olsun canım yorum için teşekkürler bende hamileyim ben yahu diyip duruyorum totem yaptım bir iki gün daha bekleyip pzt yaptırayım diyorum Rabbim ol derse olur inş hayırlısı olsun

Bugün adetimin üstünden 5 gün geçti 3. Günü kan testi yaptım negatif çıktı ama ben hala adet olmadım. Doktorda hiç bi mudalede bulunmadı kan testinde negatif çıkıp sonradan hamile olduğunu öğrenen varmı? İkinci test için ne kadar beklemeliyim

En güncel yer burası sanırım. Ben de Kasım 13 de adet olup , Kasım 15 de aşılama için menogon kulladım ve solda kistim büyüdü yumurtalardan büyüme azami şekilde oldum: Kistim büyüdüğü için iğne sebebi ile tedaviyi bıraktık kist küçülecek ve tekrar adet olduğumda tedaviye yeniden başlayacağım. Ama adet olmadım, olamıyorum :) Kistten dolayı mı acaba? Menogon ve Merional iğne adet geciktirir mi? Gebe isem sabah idrar testlerinde negatif. Sat larım hep değişir çift rahimde var bende ondan dolayı. İki adet arası tam 33 gün oldu bugün. 10 gün geciktim. yarın kan testi yapacağım. Sizce gebe olabilirmiyim?

Kızlar bende de bu ay şöyle bir şey oldu adetten snra gittim 2 yumurtam vardı 18cm 20cm çattma ignesi verdş bi hafta snra gel dedi gittim 20lik olan çtlmş dedş 18lik olanda çtlmk üzere şimdikik igneye grk yok dedi 3 tane daha ymrra olşmş ama bnladdan bişi çkmaz dedi haftaya yine gel dedi gittim çtlamamş 2. İgneyi verdi işimizi şansa bırakmayalım belki geç döllenme okur dedi tabii ben şok

Arkadaşlar yardım istiyorum lütfen 3 aydır bebek istiyoruz adetlerim düzenli ve 31 günde bir yumurtlama günümüde takip ediyorum biliyorum 4 gün gecikme yaşadım kan testi 1.20 negatif ama bu ay yumurtlamada oluşan o şeffaf akıntı adetime 1 hafta kala gelmeye başladı hatta 2.kez yumurtladım galiba dedim hala da gelmeye devam ediyor şeffaf kokusuz parlak adetim hala yok bugün 5.gün ayrıca sol kasık bel ve vajinada ağrı var kramp gibi acaba geç döllenme mi oldu öyleyse kanda ne zaman çıkar hiçbir adet belirtim yok lütfen yardım
Merhaba gecikmenizin ardından hamile miydiniz ve hamileliğinizi adet geçtikten kaç gün öğrendiniz acaba ?

Back