sessizLik Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Eylül 2007 1.411 1 0 - Yurtdışı 22 Kasım 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi sessizLik #1 Hanimlar merhaba. Deneyimlerinize ve bilgilerinize güvenerek sizden yardim bekliyorum : ) Su sekilde yardim: Ben bir cocuk esirgeme kurumuna yahut kadin siginma evine yardimda bulunmak istiyorum. Yurtdisinda oldugum icin bunun olup olamayacagina dair bir bilgim yok. Bilgidiginiz bu tür güvenilir ve yardima muhtac kurumlar varmi? Önerileriniz varsa lütfen paylasirmisiniz?
Hanimlar merhaba. Deneyimlerinize ve bilgilerinize güvenerek sizden yardim bekliyorum : ) Su sekilde yardim: Ben bir cocuk esirgeme kurumuna yahut kadin siginma evine yardimda bulunmak istiyorum. Yurtdisinda oldugum icin bunun olup olamayacagina dair bir bilgim yok. Bilgidiginiz bu tür güvenilir ve yardima muhtac kurumlar varmi? Önerileriniz varsa lütfen paylasirmisiniz?
N neclam Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Eylül 2009 76 0 86 İzmir 1 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi sessizLik #2 tebrikler duyarlı kardeşim çok iyisiniz