- Konu Sahibi daywalkerr
yaa arkadaşlar yaklaşık 2 hafta sonra erkek arkadasımla yıl dönümü kutlayacağız ve ben sınavdan dolayı falan bı 15 kilo aldım 53 ken 68 oldum
bi 60a falan dussem 2 haftada yeter. Yardım edin lütfeeen

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi çözüm bulursan sen de bana yardım et:) ben de 2-3 haftada 5 kilo vermek istiyorum nesfite başlıcam yarınyaa arkadaşlar yaklaşık 2 hafta sonra erkek arkadasımla yıl dönümü kutlayacağız ve ben sınavdan dolayı falan bı 15 kilo aldım 53 ken 68 oldumbi 60a falan dussem 2 haftada yeter. Yardım edin lütfeeen
![]()
![]()
![]()
![]()
iki hafta protein diyeti yapın.. kesin çözüm..
akupunktura başla 6-7 kilo verirsin 2 haftada
bence her öğünde sadece 1 porsiyon ye az miktarda.ama içinde herşey olsun proteini karbonhidratı filan.işe yarar cnm ve bol su bitki çayı iç
çok mantıklı teşekkür ederim canım aslında bunun gibi besleniyorum ama metabolizmam çöktü sanki ne denediysem işe yaramıyor![]()
canım hiiç diyet psikolojisine girme,kilo veriyorum diye beynini inandır.inanmak başarmanın yarısıdır unutma
lokmalarını uzun uzun güzelce çiğne,sadece yemeğe odaklan tadını almak için.inan çok faydası var ben deniyorum nerdeyse 1 haftadır.
işe yarıyomu peki canım bu arada çok sağolll senden baska kımse takmamıs beni![]()
canım işe yarıyo gerçekten.ben önceden gün içinde aburcubur filan çok yerdim ama şimdi çok iyiyim allahıma şükür.bir de ara öğün yapma derim ben acıkmadıkça.öğünlerinin arasında 4-5 saat olsun sindirim süresine bağlı olarak.ara öğün yapma diyorum çünkü insülin seviyesini yükseltiyo ve önceki öğünde yediklerin erimeden başka bişey yiyip fazla yükleme yapıyosun aklında bulunsun.ilk bir iki gün zorlanırsın şimdiden hazırlıklı ol,ama pes etme sakın.inan kendine
çok sağol canım yaaa moralimi o kadar düzelttinnn kiii![]()
işe yaramıyo gibiiii![]()
canım bu sabır işi. birden giderse kilolar tekrar geri gelir.vazgeçme bak gerçekten:) bnm midem küçüldü artık yemek yiyemiyorum doyuyorum hemen