yardım edinnn 2 haftam var vee en az 5 kg vermem lazım :(

daywalkerr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2011
72
0
96
Ankara
yaa arkadaşlar yaklaşık 2 hafta sonra erkek arkadasımla yıl dönümü kutlayacağız ve ben sınavdan dolayı falan bı 15 kilo aldım 53 ken 68 oldum bi 60a falan dussem 2 haftada yeter. Yardım edin lütfeeen

kardeş aynı benim sorunum 53 ken 68 olmuştum bitkisel takviye kullanarak bir buçuk ayda beş kilo verdim ondan sonrada Sitedeki karbonhidrat diyetini denedim 2 günde 1 kilo verdim bi bak istersen

bi çözüm bulursan sen de bana yardım et:) ben de 2-3 haftada 5 kilo vermek istiyorum nesfite başlıcam yarın

iki hafta protein diyeti yapın.. kesin çözüm..

bence her öğünde sadece 1 porsiyon ye az miktarda.ama içinde herşey olsun proteini karbonhidratı filan.işe yarar cnm ve bol su bitki çayı iç

akupunktura başla 6-7 kilo verirsin 2 haftada

akupunktur pek çazip gelmedi yaaa

bence her öğünde sadece 1 porsiyon ye az miktarda.ama içinde herşey olsun proteini karbonhidratı filan.işe yarar cnm ve bol su bitki çayı iç

çok mantıklı teşekkür ederim canım aslında bunun gibi besleniyorum ama metabolizmam çöktü sanki ne denediysem işe yaramıyor

çok mantıklı teşekkür ederim canım aslında bunun gibi besleniyorum ama metabolizmam çöktü sanki ne denediysem işe yaramıyor

canım hiiç diyet psikolojisine girme,kilo veriyorum diye beynini inandır.inanmak başarmanın yarısıdır unutma
lokmalarını uzun uzun güzelce çiğne,sadece yemeğe odaklan tadını almak için.inan çok faydası var ben deniyorum nerdeyse 1 haftadır.

işe yarıyomu peki canım bu arada çok sağolll senden baska kımse takmamıs beni

işe yarıyomu peki canım bu arada çok sağolll senden baska kımse takmamıs beni

canım işe yarıyo gerçekten.ben önceden gün içinde aburcubur filan çok yerdim ama şimdi çok iyiyim allahıma şükür.bir de ara öğün yapma derim ben acıkmadıkça.öğünlerinin arasında 4-5 saat olsun sindirim süresine bağlı olarak.ara öğün yapma diyorum çünkü insülin seviyesini yükseltiyo ve önceki öğünde yediklerin erimeden başka bişey yiyip fazla yükleme yapıyosun aklında bulunsun.ilk bir iki gün zorlanırsın şimdiden hazırlıklı ol,ama pes etme sakın.inan kendine

çok sağol canım yaaa moralimi o kadar düzelttinnn kiii

çok sağol canım yaaa moralimi o kadar düzelttinnn kiii

ne demek tatlım yaa.ben de 5-6 gündür 4-5 saatte bir çok çiğneyerek yiyorum canım ne isterse. herkes diyo zayıflamışsın diye. halbuki 1 ya da 1,5 kilo verdim ama yağlar gidiyo o yüzden etkisini gösteriyo sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…