yardim edin

ço karısık anlatmıssınız .tek anladıgım adam kızkardesını sızın yuzunuzden ( dedıklerıne gore) dövmüş....sızıde onlar yuzunden
bu adam koca olmaz sıddet yanlısı

zor bir durum Allah yardimcin olsun canim bosan demeklede olmuyo insan yuvasini yikmak istemez esinin ailesiyle arana mesafe koy hatta hic girusme konusma esinin seni dovdugune gelince Allah islah etsin insallah hatasini anlarda cok pisman olur

ayrılıp ayrılmamak tabiki sizin kararınız .. görümcelerinizle aranıza iyi bir mesafe koyun.eşinizde az değil allah ıslah etsin dövmek ne demek ya!!!

aralarana nokta virgül koysaydınız keske yarısından fazlsını okudum ama anlayamadım konuyu dogru duzgun...anladıgım kadarıyla da mesafeli davranın görümcenize.

Bu nasıl bir yetişme modeli? Adam önüne çıkanı dövüyor pat küt. Kültürsüzlük başa bela Siz de pek bu adamdan ayrılabilecek birine benzemiyorsunuz. Allah sonunuzu hayır etsin. Öyle bir anlatmışsınız ki eşinizden şiddet görmek değil de o şiddeti abisinin önünde görmüş olmak sizi rahatsız etmiş gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…