Birkaç gün müge anlı izle unutursunaslında haklısınız ama olmuyo insan yapamıyo bazen bana unutmam için yollar söylemenizi istiyorum
Merhaba arkadaşlar;
Ben daha 15 yaşındayım çok küçüğüm farkındayım ama aşık oldum.Bazılarınıza göre çok erken ama elde olmayan bir durum.Sevdiğim çocukta benle aynı yaşta ve bir arkadaşımızın sayesinde tanıştık.Kendisi Yalova da denizcilik okuyor ama ailesi Sakarya da yaşıyor hafta sonları geliyor buraya.Biz 11 nisanda tanıştık bir gün sonra çıkmaya başladık.Bu benim ilk sevdiğim çocuk ve neyin ne olduğunu bilmiyordum.Kaybetmek istemedim.Gerçi daha bir gün olmuştu ama önceden çıkma teklifi eden insanları kabul etmedim çok pişman olmuştum tekrardan pişman olmak istemedim.Ve anlıyacağınız kabul ettim.Kesinlikle pişman değilim.Asıl önemli konuya geliyorum babam elimden telefonumu almıştı bende nasıl konuşucam diye düşünüyodum sonra ikinci el bir telefon aldım.Arkadaşıma az bi miktar par verdim ve abisinin üzerine de bir hat aldık.Kuzenim bize geldi ben de telefon elimde uyumuşum tabi babamın filan bundan haberi yok sabah işe giderken bizim yanımıza gelmiş ve telefonu görmüş almış bakmış ve benim erkek arkadaşımla uygunsuz konuşmalarım vardı.Neden öyle konuştum hala bilmiyorum ilk defa öyle konuşmuştum.Galiba onu kaybetmek istemediğim için konuştum.Babam ona mesaj atmış filan ama ben ona inanıyorum o beni bırakmaz bana söz verdi hayallerimiz vardı onları gerçekleştiricez diye bana yardım eder misiniz tavsiyelerinize çok ihtiyacım var.