• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El :( yardim edin

eminebv

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2013
124
4
118
34
Antalya
hanimlar benim bir oglumvar bir bucuk yasinda hamileyim gene ama madi durumum iyi deyil ayri eve yeni ciktim kiraya yeni dogan bebek kiyafeti verebilecek yavrmi bana

bende gecenlerde bıı kaç kısıden yardım ıstedımm ama cevap alaamadım ıns sana yardım eden olur kızım 4 aylık ben yollayayım ama çok az kıyafetı hanı kargo odemene degermı bılmıyorum

antalya kumluca da oturuyom bi kizim olacak allahin izniyle birde oglum var birbucuk yasinda kargo ucretini ben oderim cunku cok ihtiyacim var

Arkadaşım bi dediğin bi dediğini tutmuyor 4 aylık hamileyim diyordun şimdi doğuma 4 ay var diyorsun bana oğlum 6 aylık dedin şimdi bir buçuk yaşında diyorsun benle konuşurkende hamilelikten hiç bahsetmedin ben mi yanlış anladım arkadaşım bana pek inandırıcı gelmedin

Bende geçenlerde bi arkadaşa yardım ettim, dediği bir laf yüzünden 3 gün başım ağrıdı. Belki ben yanlış anladım ama yardımlaşmak hassas bi durum. Her iki taraf içinde..:50:

canan hanim gecen dedigin de ben 4 aylik hamileydim ama simdi 5 aylik oldu doguma 4 ay kaldi sen yanlis anladin benim oglan bir bucuk yasinda dedimm

canan hanim gecen dedigin de ben 4 aylik hamileydim ama simdi 5 aylik oldu doguma 4 ay kaldi sen yanlis anladin benim oglan bir bucuk yasinda dedimm

geşenlerde bi bayana gönderdiler burdan sonra o kadın neler neler yazdı yok lekeliyimiş bilmam neymiş .o üyzden fzebru arkadaşıma katılıyorum.belediyeye gidin ve durumunuzu anlatın .ha internet kaatırsan tam altmış tl cebinde kalır belki kaba oldum ama öyle

duva edip tesekur edecene bide lekelimi dedi pes dogrusu hanimlar gondermeyenlerdende allah razi olsun gonderenede

arkadaşım gerçekten bende merak ediyorum bazen buraya senin gibi yardım vs. yazıyorlar bakıyorsun internet başındalar..belki sen samimisin bilmem ama ben bile yeri geliyo boşuna masraf diye kapamayı düşünüyorum interneti,artık telefonlarda vs. internet oluyo çünkü..peki sen madem okadar zor durumdasın internet masrafını neyle karşılıyorsun? ayda 50-60 tl taksitleçocuklarına neler neler alırsın

Ayni konuyu bende yazdim sildim gondermeden bir iki saat once..ama arkadaslar hakli..net ne ariyor muhtac insanin evinde?haa gun icinde isten giren olur yardim ister o ayri..ama evde net cok kulfetli..

Back