• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edin

Ferda ferda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2018
248
170
103
31 haftalık gebeyim 7.ayımın başından beri bende şüphe takıntısı oluştu sanki eşimi aldatmışım gibi hissediyorum hamile kalmadan önce kime selam verdiysem o kişiyle ilgili acaba bişey yapmış mıyımdır tarzında şüpheler geliyor benim gibi olan oldu mu acaba yada bir yakını benim gibi olan tefavi görüyorum ama sanki fayda etmiyor gibi

31 haftalık gebeyim 7.ayımın başından beri bende şüphe takıntısı oluştu sanki eşimi aldatmışım gibi hissediyorum hamile kalmadan önce kime selam verdiysem o kişiyle ilgili acaba bişey yapmış mıyımdır tarzında şüpheler geliyor benim gibi olan oldu mu acaba yada bir yakını benim gibi olan tefavi görüyorum ama sanki fayda etmiyor gibi
Nasıl yani. Eşiniz dışında birileriyle bişeyler yaşadınız mı yani hamilelikten önce oldumu böyle bişey

Merhaba, öncelikle tebrik ederim, sağlıkla alın kucağınıza. Hamilelik döneminde hormonal denge çok farklılaşıyor, bununla birlikte yeni bir düzene geçiş yapacak olmak da ayrı bir stres yaratabiliyor. Durum böyle olunca, bazı anne adaylarında birtakım psikolojik sorunlar yaşanabiliyor. Sizin durumunuz da, daha çok kaygınızın yükselmesiyle ilgili olduğunu düşündürdü bana. Tedaviye başladığınızı söylemişsiniz. İlaç mı, psikolojik destek mi bilemiyorum, ama eğer yakın zamanda başladıysanız hemen değişiklik yaşamamış olmanız normal.

Hayır o zamanlar hastada değildim ama ya bilmeden hata yaptınsa gibi takıntı oldu
Allah yardımcınız olsun. Sağlıkla bebeğinizi kucagınıza alıp bir an önce iyileşirsiniz inşallah hamile olmasanız kullanabileceğiniz sizi rahatlatan ilaçlar olabilirde hamilelikte zor siz kendinizi rahatlatmaya çalışın farklı şwylerle meşgul olmaya çalışın

Bu dusuncenizden kurtulun lutfen. Farkinda olmadan kimseyle iliski yasayamazsiniz degil mi? Iciniz rahat olsun esinizi aldatmadiniz. Bunlar sadece vesvese. Bu dusuncelerin sizi ele gecirmesine izin vermeyin.

Back