• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edin

girlpow

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2019
3
0
1
26
Arkadaşlar bana nolur yardım edin. Ben bakireyim daha önce hiç kimseyle birlikte olmadım. Benim vajinam hep kapalı gibi gelirdi ama hiç bakmamıştım doğal olarak zarım bozulur diye bugün biraz elim değdi ve sertlik hissettim sonra iyice bastırdım tüm gücümle neredeyse sanki bir kemik var yatay bi şekilde ve onun altında giriş için küçücük bi boşluk var gerçekten küçücük. Şoka uğradım ve parmağımı soktum sorun varmı diye bakmak için gerçekten sadece parmağımın girebileceği derinlikte bi yer ve üst kısımdan kemik geçiyo esnemesinin imkanı yok. Alt kısım zaten esnemiyo. Şuan çok korkuluyum sanırım benim vajinam kapalı :KK43: ve dilini bilmediğim bi yerde erasmus öğrencisiyim doktora da gidemem :KK43:moralim çok bozuldu. Merak ediyorum sizin nasıl böyle olan var mı acaba normal bişey mi? oofff :KK43: bu arada kan da gelmedi gerçi çok içine sokmadım ama

Bunun neyini dert ettinislz ve nasıl bir cesaret ile elinizi soktunuz hayret, hic mi korkmadınız kızlık zarını bozarım diye.

Back