Gebeliğe Hazırlık Yardım edin

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sdklszgl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2018
24
1
31
Arkadaşlar mrb aklım karıştı adet günüm bi değişik oldu bi 31. Gün bi 33 gün bi 35.,gün bide 36. Günlede adet oldum şimdi kaç günde bi adet olucak bilmiyorum bugün 33 günüm ama hala adet olmadım bebek istiyoruz ama kısmet olmuyo işte gecen ay doktor klomen ve coraspin verdi yumurtalıkların gelişmemiş birakin at deneyelim dedi sonra bi ağrıyla gittim dedi fazla gelişmiş ama çatlaşmışmı anlatamayız dedi şimdi test yapayım mı Yoksa bekleyim mi bilmiyorum yani günlerim düzensiz diye acaba suan geliyormuş günüm yoksa daha günüm gelmedimi kafam çok karışık yardım edin lütfen

Ins gebelik vardir. Ben kurtaj sonrasi 1 ay 35. Gün oldum. 30. Gun kan verdim negatif. Son 5 gün de Allah im bir sorunum olmasin diye dua ettim. Ins sizin de hamilelik olur da gecikir olmaz. Duayi düzenleyeyim biraz bari

Amin inşallah Rabbim isteyen herkese versin inşallah hayırlı evlatlar kimsenin eline boş bırakmasın açılan tüm ellerin dualarını kabul etsin inşallah Rabbim isteyen herkes e yaşatsın bu sevinci inşallah bizede yaşatsın

Mrb. Yumurtaların muayenesi nasıl yapılıyo . Yani gelişmiş gelişmemiş demiş ya doktor. Ultrasonla mı bakıyo.
İnşl güzel haberler alırsınız.
Adet düzeninizin ortalamasını almanız lazım bu arada. Benimde kürtajdan snra düzenim bi kaç gün bozuldu. Hep 28 günde bir olurken artık 31 oldu. Bu döngüyü tam bilemeyince yumurtlamayı hesaplamakta oldukca zor oluyor

hamilelik yakında olabilir böyle sekiyorsa mutluluk kapıni calacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…