• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yardim edin..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım beni göğüslerim şişer ama meme ucumda olmazdı daha yeni duydum onuda birde biz hiç çalışma yapmadık ilk defa bu ay denedik 1 yıllık evliyim o da adet olduğum zaman anneannemi kaybetmiştim yumurtlama zamanını kaçırdık derken bir daha adet oldum dedim bu bir şans bence bize değerlendirdik. Öyle şartlamış değilim ne zaman gelirse doğru zamanı o biliyor bence. Ama şimdi okuyunca ay hadi inşallah dedim pazartesi doktora gideceğim bakalım sonucu yazarım zaten :)
senin adına gerçekten sevindim inşallah vardır :) kesinlikle rabbim doğru zamanı bilir. haberlerini bekliyorum.. :) biz 1 yıldır istiyoruz ama olmuyor :(

Kuzum ben adetten 2 gün önce öğrendim
Şöyleki hormonlar artınca belirtiler başlar doğal olarak test pozitif çıkar yine hormonların etkisiyle. Test negatifken belirti başlıcanı sanmıyorum. Ben testte pozitifi gördükten 2 gün sonra göğüs uçlarım sızlamaya başladı damarlar belirginleşti, adet olucam gibi ağrılar oldu, üşüyordum evet çünkü ateşim vardı, bebek varsa ateş düşmez, ama yoksa regle 2 3 gün kala ateş düşer. Ben hep idrara sık çıkardım, 2. Aydan sonra gece 5 6 kere uyanmaya başladım. İnşallah yavrun vardır hayırlısıyla
Test yapmadım canım adetim 16 ocak pazartesi gideceğim bakalım..

senin adına gerçekten sevindim inşallah vardır :) kesinlikle rabbim doğru zamanı bilir. haberlerini bekliyorum.. :) biz 1 yıldır istiyoruz ama olmuyor :KK43:
Olur canım sıkma canını ne zaman vazgeçtim diyorsa kadınlar o zaman oluyor bebekleri sağlığınızda problem olmasın da gelir bebeğin.. inşallah hepimizin sağlıklı bebekleri olur

Ben en son 17 Aralık'ta regl oldum bat 12 regl gecikti yumurtlama tarihim 31 Aralık leke geldi benimde çıkmıyor testte hala negatif
Gebelik yoksa en geç bugün olursun adet. Aynı şekilde idrar testi de bugün yaptıysan olsa çıkardı. Bugün yaptın mı test ? Bu arada yumurtlaman 2 gün kaymış. Bat'ı 14 ocak düşün. Yani bi gün geçmiş.

Back