Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet 2si olmusduEn son yumurtalama gününü biliyor musun
14 ekle o tarihe. Gebelik yoksa 16sında adet olursun. Adete 4 gün kala yumurtlamışsın baya geç.Evet 2si olmusdu
Yaaaa benim göğüs ucum acıyor göğsümde de ağrı var ve kahverengi yeri hep kaşınıyor alt karnım ağrıyor ara ara sol kasığım (normalde her iki taraf ağrırdı) bir umut doğdu içime ayy inşallah bebeğim vardır.. senin ağrın sızın olmuş muydu? Birde mesela idrara sık çıkma durumun ne zaman başladı? Üşüme geliyor muydu birden?çok soru sordum değil mi?Göğüs ağrısı adet belirtisi ama meme ucu hassasiyeti gebelik belirtisi
inşallah hamişsindirYaaaa benim göğüs ucum acıyor göğsümde de ağrı var ve kahverengi yeri hep kaşınıyor alt karnım ağrıyor ara ara sol kasığım (normalde her iki taraf ağrırdı) bir umut doğdu içime ayy inşallah bebeğim vardır.. senin ağrın sızın olmuş muydu? Birde mesela idrara sık çıkma durumun ne zaman başladı? Üşüme geliyor muydu birden?çok soru sordum değil mi?
Ben hamile değilim canım. Ama anlattıklarının hemen hepsi bende de oldu. Psikolojik de olabiliyor. Göğsüm davul gibi şişmişti uçları acıyor kaşınıyordu sütyen takamıyordum acıtıyordu. Ama bu prolaktin yükselmesi nedeniyle de olabiliyor. Gündüzleri aşırı üşüyordum geceleri Ateş basıyordu uyuyamıyordum o derece. Sağ kasığım ağrıdı 2 hafta boyunca batmalar oldu. Ama sonuç negatif. Demekki hepsi psikolojikmiş dedim.Yaaaa benim göğüs ucum acıyor göğsümde de ağrı var ve kahverengi yeri hep kaşınıyor alt karnım ağrıyor ara ara sol kasığım (normalde her iki taraf ağrırdı) bir umut doğdu içime ayy inşallah bebeğim vardır.. senin ağrın sızın olmuş muydu? Birde mesela idrara sık çıkma durumun ne zaman başladı? Üşüme geliyor muydu birden?çok soru sordum değil mi?
Sin adetim 5 aralikti14 ekle o tarihe. Gebelik yoksa 16sında adet olursun. Adete 4 gün kala yumurtlamışsın baya geç.
2si ovulasyon testi aldim slik cikti 7sinde tam koyulasdi14 ekle o tarihe. Gebelik yoksa 16sında adet olursun. Adete 4 gün kala yumurtlamışsın baya geç.
Koyulaştığu gün yumurtlamış oluyorsun canım. Adetin 7 gün geçtiyse bat 6sı demektir sen battan sonra mı yumurtladın nasıl oluyor yaa günleri mi karıştırıyorsun. O kadar ileri nasıl gider yumurtlama. Ben kür yaptığım halde en fazla 9 gün ileri attı. Senin var mıydı yaptığın bişeyler ? Bu arada 7siyse yumurtlaman adetin 21'i gibi olur.2si ovulasyon testi aldim slik cikti 7sinde tam koyulasdi
Canım benim ya madem geçmiş günün emin olmak adına kan tahlili yaptırmayı denesen belkide pozitif sonuç alırsın :)Kizlar meme ucu bende belirginlesmis baya cikmis gibi nirmalda oyle deil
Canım 7siyse yumurtlama 6 gün geçmiş demektir bu kadar süre içerisinde böyle belirgin belirti olmaz. Kesin psikolojik.Kizlar meme ucu bende belirginlesmis baya cikmis gibi nirmalda oyle deil
Yumurtlama 6 gün geçmiş. Kanda bile çıkmayabilir çok erken.Canım benim ya madem geçmiş günün emin olmak adına kan tahlili yaptırmayı denesen belkide pozitif sonuç alırsın :)
Bazısında adet günü geçmeden bile sonuç belli olabiliyor demekten bir şey kaybetmez benceYumurtlama 6 gün geçmiş. Kanda bile çıkmayabilir çok erken.
Yok çıkabilir. Ama çıkmazsa üzülür diye dedim. Çok az insanda bu kadar erken çıkıyor.Bazısında adet günü geçmeden bile sonuç belli olabiliyor demekten bir şey kaybetmez bence
Canım beni göğüslerim şişer ama meme ucumda olmazdı daha yeni duydum onuda birde biz hiç çalışma yapmadık ilk defa bu ay denedik 1 yıllık evliyim o da adet olduğum zaman anneannemi kaybetmiştim yumurtlama zamanını kaçırdık derken bir daha adet oldum dedim bu bir şans bence bize değerlendirdik. Öyle şartlamış değilim ne zaman gelirse doğru zamanı o biliyor bence. Ama şimdi okuyunca ay hadi inşallah dedim pazartesi doktora gideceğim bakalım sonucu yazarım zaten :)Meme ucu da adet belirtisi oluyor. ve kendini gebeliğe şartlamış isen her adet belirtisinde gebelik belirtisi yaşayabilirsin 1 senem her ay anı belirtileri yaşamakla geçiyor![]()
![]()
Kuzum ben adetten 2 gün önce öğrendimYaaaa benim göğüs ucum acıyor göğsümde de ağrı var ve kahverengi yeri hep kaşınıyor alt karnım ağrıyor ara ara sol kasığım (normalde her iki taraf ağrırdı) bir umut doğdu içime ayy inşallah bebeğim vardır.. senin ağrın sızın olmuş muydu? Birde mesela idrara sık çıkma durumun ne zaman başladı? Üşüme geliyor muydu birden?çok soru sordum değil mi?