• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yardim edin..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mehinimm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2017
79
14
3
29
kizlar adetimden 1 hafta kecdi goguslerimde agrilar fln var testde cikmiyo yardim edin

Göğüs ağrısı adet belirtisi ama meme ucu hassasiyeti gebelik belirtisi
Yaaaa benim göğüs ucum acıyor göğsümde de ağrı var ve kahverengi yeri hep kaşınıyor alt karnım ağrıyor ara ara sol kasığım (normalde her iki taraf ağrırdı) bir umut doğdu içime ayy inşallah bebeğim vardır.. senin ağrın sızın olmuş muydu? Birde mesela idrara sık çıkma durumun ne zaman başladı? Üşüme geliyor muydu birden?çok soru sordum değil mi?

Meme ucu da adet belirtisi oluyor. ve kendini gebeliğe şartlamış isen her adet belirtisinde gebelik belirtisi yaşayabilirsin 1 senem her ay anı belirtileri yaşamakla geçiyor :( :(

Yaaaa benim göğüs ucum acıyor göğsümde de ağrı var ve kahverengi yeri hep kaşınıyor alt karnım ağrıyor ara ara sol kasığım (normalde her iki taraf ağrırdı) bir umut doğdu içime ayy inşallah bebeğim vardır.. senin ağrın sızın olmuş muydu? Birde mesela idrara sık çıkma durumun ne zaman başladı? Üşüme geliyor muydu birden?çok soru sordum değil mi?
inşallah hamişsindir :dua::dua:

Ben hamile değilim canım. Ama anlattıklarının hemen hepsi bende de oldu. Psikolojik de olabiliyor. Göğsüm davul gibi şişmişti uçları acıyor kaşınıyordu sütyen takamıyordum acıtıyordu. Ama bu prolaktin yükselmesi nedeniyle de olabiliyor. Gündüzleri aşırı üşüyordum geceleri Ateş basıyordu uyuyamıyordum o derece. Sağ kasığım ağrıdı 2 hafta boyunca batmalar oldu. Ama sonuç negatif. Demekki hepsi psikolojikmiş dedim.

2si ovulasyon testi aldim slik cikti 7sinde tam koyulasdi
Koyulaştığu gün yumurtlamış oluyorsun canım. Adetin 7 gün geçtiyse bat 6sı demektir sen battan sonra mı yumurtladın nasıl oluyor yaa günleri mi karıştırıyorsun. O kadar ileri nasıl gider yumurtlama. Ben kür yaptığım halde en fazla 9 gün ileri attı. Senin var mıydı yaptığın bişeyler ? Bu arada 7siyse yumurtlaman adetin 21'i gibi olur.

Meme ucu da adet belirtisi oluyor. ve kendini gebeliğe şartlamış isen her adet belirtisinde gebelik belirtisi yaşayabilirsin 1 senem her ay anı belirtileri yaşamakla geçiyor :KK43: :KK43:
Canım beni göğüslerim şişer ama meme ucumda olmazdı daha yeni duydum onuda birde biz hiç çalışma yapmadık ilk defa bu ay denedik 1 yıllık evliyim o da adet olduğum zaman anneannemi kaybetmiştim yumurtlama zamanını kaçırdık derken bir daha adet oldum dedim bu bir şans bence bize değerlendirdik. Öyle şartlamış değilim ne zaman gelirse doğru zamanı o biliyor bence. Ama şimdi okuyunca ay hadi inşallah dedim pazartesi doktora gideceğim bakalım sonucu yazarım zaten :)

Kuzum ben adetten 2 gün önce öğrendim
Şöyleki hormonlar artınca belirtiler başlar doğal olarak test pozitif çıkar yine hormonların etkisiyle. Test negatifken belirti başlıcanı sanmıyorum. Ben testte pozitifi gördükten 2 gün sonra göğüs uçlarım sızlamaya başladı damarlar belirginleşti, adet olucam gibi ağrılar oldu, üşüyordum evet çünkü ateşim vardı, bebek varsa ateş düşmez, ama yoksa regle 2 3 gün kala ateş düşer. Ben hep idrara sık çıkardım, 2. Aydan sonra gece 5 6 kere uyanmaya başladım. İnşallah yavrun vardır hayırlısıyla

Back