• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edin :(

Anksfat4

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2017
14
0
16
33
Son zamanlarda cok yorgun ve üzgünüm.güvenlik soruşturması bekliyorum.insanların hic bir sebep yokken olumsuz oldu demelerı benı cok korkutuyor.bir sürü borcum var ve beklentım.acaba elenenler özel hayatlarından mı elendı telefonları önceden dinlemelere takılıp fişlenmiş miydi.ya da sosyal medya yuzunden mi aklıma neler gelıyor bilemezsiniz nefes alamıyorum.bu konuda bılgısı tanıdıgı olan varsa lütfen fikir versin.

Ne hakkında soru sordun daha detaylı anlatırsan bizde yorum yapmaya çalışırız şifreli konuşma gibi yazmışsın.

Kusura bakmayın.su an memur alımlarında yapılan en son sey güvenlik sorusturması.eger olumsuz gelirse tüm emeklerim bosa gidecek.bu yuzden internetten arasturmalar yaparken olumsuz gelen ınsanlara baktıgımda kendılerınde hıc bır suc veya terör fetö olayına bulasma olmadıgı halde olumsux geldıgını söylüyorlar.maddeler arasında genel ahlak diye bır kavram var bu kavram sayesınde zamanında bır sürü kişi magdur olmus.bende merak ediyorum neden o insanların olumsuz oldugunu benımde olumsuz olursa naparım korkusu var.

Sorusturma kapsamında arsıv araştırması zaten bılınen şeyler üzerine şikayetler davalar vs ama güvenlik soruşturması kısının gelecekte suclu olma potansıyelı var mı dıye bı nevı soyut bilgiler kullanılarak yapılan bı tahmın gibi.ama bu soyut bilgileri istihbarat nasıl topluyor o beni endişelendiriyor.gecmişte ve günümüzde bir sürü fişleme olayları oluyormus.yani telefonda konusmalar dinlemeye takılırsa benım ozelımde kiminle ne konustuğum ya da cevremde kiminle gezip konuştugum otel kayıtları bunlar kimilerine göre hep olumsuz olma nedenlerı.işte bunları arastırdıkca ya bır sey cıkarsa ohalde dava süreci nasıl bilmiyorum ve avukat tutmak cevreme acıklamak bunlar kaldıramayacağım seyler olur o yuzden korkuyorum.

Allah yardımcınız olsun.

Sizi rahatlatacak şeyler söylemek isterdim ama kamu çalışanı olarak yarın görevden alınmayacağımın garantisi yok, ne diyebilirim ki.

Kimseyle bi baglantım olmadı.ama gel gör ki özel hayatimin didik didik incelenmesını istemiyorum sorun bu benım icin.o yuzden telefon kayıtları olur mu merak edıyorum

Kac kere yazdim kac kere sildim çünkü özgür değiliz

Özel hayatimiz dusuncelerimiz fikirlerimizle dahi yargilanacaksak daha ne denir ki bu duruma

Inşallah dusundugunuz gibi olumsuz bir durumla karsilasmazsiniz

Dualarınız icin tesekkür ederim ve gercekten dualarınızda yer almak ve bir an önce ferahlamak istiyorum.gereksız evham yapıyorum bazı konularda belkı ama nette bilgi kirliliği kafamı bulandırıyor.İnşallah tez ve temız sonuclanır

Dualarınız icin tesekkür ederim ve gercekten dualarınızda yer almak ve bir an önce ferahlamak istiyorum.gereksız evham yapıyorum bazı konularda belkı ama nette bilgi kirliliği kafamı bulandırıyor.İnşallah tez ve temız sonuclanır
Insallah

Yani sizin konuyu okuyunca eger boyle birsey varsa insanlarin hatalarinin gunahlarinin ahirete birakilmadigini resmen dunyada cezasinin verildigini dusunmeye basladim

(Lutfen yanlis anlamayin genrlleme olarak konusuyorum)
Evet kisi belki ahlaken iyi bi insan degildir ama isyerinde onemli olan is ahlakidir yada belki cok kotu bi gecmisi vardir ve pismandir bunlari yargilayacak olan Allahtir yeryuzundekiler bunun cezasini bicmemeli diye dusunuyorum

Yok ben yanlis anlamam oyle bir durumumda yok.daha once numarami yanlislikla bir plastik sirketi bastirdi bir suru arandim ayni kisi bir suru kez aradi mesela bu bir,cevremde yanlis yapan insanlarla gorusmelerim olmus olabilir ben kimin ne oldugunu neyi desgekledigini nerden bileyim.veya ozelimde olanlar dediginiz gibi niye sorun olsun nette baktikca olmadik seyler kuruyorum.isim kötüsü neyi kime nasıl kanıtlanır bır bılgım yok

Bisey olmaz. Guvenlik kismina gelindiyse alinmissin zaten en son yapilir. Bir aya yakin surer o arastirma %90 sorun cikmaz.

Ayrıca bunlar benım ögrendıgım cat pat bılgıler zaten böyle mi degil mi onu bilmiyorum obyuzden buraya yazıp gercekten bu konuları bılen ınsanlardan bılgi edinmek.benım dedıgım seyler hayalı veya bos bılgıler kımse bunlardan yola cıkmasın lütfen.

Bence ahlaki yönden bakmıyorlardır
Yok ben yanlis anlamam oyle bir durumumda yok.daha once numarami yanlislikla bir plastik sirketi bastirdi bir suru arandim ayni kisi bir suru kez aradi mesela bu bir,cevremde yanlis yapan insanlarla gorusmelerim olmus olabilir ben kimin ne oldugunu neyi desgekledigini nerden bileyim.veya ozelimde olanlar dediginiz gibi niye sorun olsun nette baktikca olmadik seyler kuruyorum.isim kötüsü neyi kime nasıl kanıtlanır bır bılgım yok
bence kuruntu yapıyorsunuz, örgüt vs bağlantınız yoksa sorun olmaz diye düşünüyorum. Polis ve askerlerde daha çok araştırılıyor ama sizde sıkıntı olmaz sanmıyorum .

Yok Allah korusun.kuruntularımın sebebı nette bazı sıtelerde hıc bır baglantı vs olmadıgını söyleyen ınsanların olumsuz olması

açıkçası özel hayatı dediğiniz gibi didik didikler mi bilmiyorum...

güvenlik soruşturmasının temel amacı devlete zararı olan bir birey mi değil mi diye kontrol etmektir.

bence bu haklı bir durum da.

devlete yıllarca devlet eliyle terör örgütleriyle bağlantıları olan insanlar yerleştirildi sonra malum işten çıkarıldı/çıkarmaya devam ediyorlar. hiç değilse baştan kabul etmiyorlar. bu en doğru tutumdur.

yoksa zannetmiyorum, telefonda açık seçik konuşmuşsunuz deyip kamuya kabul edilmeme durumunuz olduğunu...

eğer kendinize güveniyorsanız bu nefes alamayacağınız kadar bir sorun yok.

Ben zaten yapılmasın demıyorum.her seyden önce devletımız önemli.ama insanlar öyle seyler söyleyince bos bos beklerken tedırgın oluyorum.bu da kendımı düşündügüm icin galıba.geçmişte yapılan kişisel hataların bu şekilde gün yüzüne cıkma ihtimali korkutuyor

Canım inceleseler de kamuoyuna duyurmazlar özel hayatını. Sen şuan olmamış bir şey için üzülme. Dualarım seninle

Back