Son zamanlarda cok yorgun ve üzgünüm.güvenlik soruşturması bekliyorum.insanların hic bir sebep yokken olumsuz oldu demelerı benı cok korkutuyor.bir sürü borcum var ve beklentım.acaba elenenler özel hayatlarından mı elendı telefonları önceden dinlemelere takılıp fişlenmiş miydi.ya da sosyal medya yuzunden mi aklıma neler gelıyor bilemezsiniz nefes alamıyorum.bu konuda bılgısı tanıdıgı olan varsa lütfen fikir versin.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yardım edin :(
- Konu Sahibi Anksfat4
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- fişleme güvenlik soruşturması olumsuz telefon kayıtları
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 31 Ekim 2016
- 5.053
- 22.469
- 268
Kusura bakmayın.su an memur alımlarında yapılan en son sey güvenlik sorusturması.eger olumsuz gelirse tüm emeklerim bosa gidecek.bu yuzden internetten arasturmalar yaparken olumsuz gelen ınsanlara baktıgımda kendılerınde hıc bır suc veya terör fetö olayına bulasma olmadıgı halde olumsux geldıgını söylüyorlar.maddeler arasında genel ahlak diye bır kavram var bu kavram sayesınde zamanında bır sürü kişi magdur olmus.bende merak ediyorum neden o insanların olumsuz oldugunu benımde olumsuz olursa naparım korkusu var.
Sorusturma kapsamında arsıv araştırması zaten bılınen şeyler üzerine şikayetler davalar vs ama güvenlik soruşturması kısının gelecekte suclu olma potansıyelı var mı dıye bı nevı soyut bilgiler kullanılarak yapılan bı tahmın gibi.ama bu soyut bilgileri istihbarat nasıl topluyor o beni endişelendiriyor.gecmişte ve günümüzde bir sürü fişleme olayları oluyormus.yani telefonda konusmalar dinlemeye takılırsa benım ozelımde kiminle ne konustuğum ya da cevremde kiminle gezip konuştugum otel kayıtları bunlar kimilerine göre hep olumsuz olma nedenlerı.işte bunları arastırdıkca ya bır sey cıkarsa ohalde dava süreci nasıl bilmiyorum ve avukat tutmak cevreme acıklamak bunlar kaldıramayacağım seyler olur o yuzden korkuyorum.
- 25 Mart 2017
- 953
- 1.302
- 33
- 34
- 7 Nisan 2017
- 1.034
- 1.809
- 48
- 36
- 7 Nisan 2017
- 1.034
- 1.809
- 48
- 36
InsallahDualarınız icin tesekkür ederim ve gercekten dualarınızda yer almak ve bir an önce ferahlamak istiyorum.gereksız evham yapıyorum bazı konularda belkı ama nette bilgi kirliliği kafamı bulandırıyor.İnşallah tez ve temız sonuclanır
Yani sizin konuyu okuyunca eger boyle birsey varsa insanlarin hatalarinin gunahlarinin ahirete birakilmadigini resmen dunyada cezasinin verildigini dusunmeye basladim
(Lutfen yanlis anlamayin genrlleme olarak konusuyorum)
Evet kisi belki ahlaken iyi bi insan degildir ama isyerinde onemli olan is ahlakidir yada belki cok kotu bi gecmisi vardir ve pismandir bunlari yargilayacak olan Allahtir yeryuzundekiler bunun cezasini bicmemeli diye dusunuyorum
Yok ben yanlis anlamam oyle bir durumumda yok.daha once numarami yanlislikla bir plastik sirketi bastirdi bir suru arandim ayni kisi bir suru kez aradi mesela bu bir,cevremde yanlis yapan insanlarla gorusmelerim olmus olabilir ben kimin ne oldugunu neyi desgekledigini nerden bileyim.veya ozelimde olanlar dediginiz gibi niye sorun olsun nette baktikca olmadik seyler kuruyorum.isim kötüsü neyi kime nasıl kanıtlanır bır bılgım yok
- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.052
- 398
Bence ahlaki yönden bakmıyorlardır
bence kuruntu yapıyorsunuz, örgüt vs bağlantınız yoksa sorun olmaz diye düşünüyorum. Polis ve askerlerde daha çok araştırılıyor ama sizde sıkıntı olmaz sanmıyorum .Yok ben yanlis anlamam oyle bir durumumda yok.daha once numarami yanlislikla bir plastik sirketi bastirdi bir suru arandim ayni kisi bir suru kez aradi mesela bu bir,cevremde yanlis yapan insanlarla gorusmelerim olmus olabilir ben kimin ne oldugunu neyi desgekledigini nerden bileyim.veya ozelimde olanlar dediginiz gibi niye sorun olsun nette baktikca olmadik seyler kuruyorum.isim kötüsü neyi kime nasıl kanıtlanır bır bılgım yok
- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.605
- 598
açıkçası özel hayatı dediğiniz gibi didik didikler mi bilmiyorum...
güvenlik soruşturmasının temel amacı devlete zararı olan bir birey mi değil mi diye kontrol etmektir.
bence bu haklı bir durum da.
devlete yıllarca devlet eliyle terör örgütleriyle bağlantıları olan insanlar yerleştirildi sonra malum işten çıkarıldı/çıkarmaya devam ediyorlar. hiç değilse baştan kabul etmiyorlar. bu en doğru tutumdur.
yoksa zannetmiyorum, telefonda açık seçik konuşmuşsunuz deyip kamuya kabul edilmeme durumunuz olduğunu...
eğer kendinize güveniyorsanız bu nefes alamayacağınız kadar bir sorun yok.
güvenlik soruşturmasının temel amacı devlete zararı olan bir birey mi değil mi diye kontrol etmektir.
bence bu haklı bir durum da.
devlete yıllarca devlet eliyle terör örgütleriyle bağlantıları olan insanlar yerleştirildi sonra malum işten çıkarıldı/çıkarmaya devam ediyorlar. hiç değilse baştan kabul etmiyorlar. bu en doğru tutumdur.
yoksa zannetmiyorum, telefonda açık seçik konuşmuşsunuz deyip kamuya kabul edilmeme durumunuz olduğunu...
eğer kendinize güveniyorsanız bu nefes alamayacağınız kadar bir sorun yok.
- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.052
- 398
Bende duydum ama onların bişeyleri vardır da inkar ediyorlardır. Güvenmeyin.Yok Allah korusun.kuruntularımın sebebı nette bazı sıtelerde hıc bır baglantı vs olmadıgını söyleyen ınsanların olumsuz olması
- 15 Haziran 2017
- 383
- 1.481
- 28