arkadaşlar ben hamileyim ve kendimi çok yorgun bitkin hissediyorm kendim içinde bebeğim içinde yetri kadar besin alabiliyormuyum onuda bilmiyorum sürekli bir uyku halim var ama bu benim hamileliğimle alakalı birsey değil öncesindede böyleydi vücudum sanki sürekli yük tasıyormsum gibi agrıyor hiç halim yok dünya yansa umurumda değil diyesim var kendimi cansız hissediyorum enerjim yok ve bu beni artık cok rahatsız ediyor boyle giderse işimdende olurum kendimi zorluyorm resmen ne yapmam lazım acaba vitamin falan kullansam işe yararmı ne önerirsiniz bu konuda hem bebeğim içinde iyi olabilecek önerilerinz varmı ya pratk olmak eli çabuk olmak bana uzak geliyor ama buda benim yapımda var galiba birazda tembellik var bende ama son zamanlarda onunda otesinde birsey bu cocuğum olunca ne olacak bu beni düşündürüyor hem evim hem eşim hemde bebeğim onlar için iyi olmak istiyorm tabiri caizse dünyayı koysalar sırtıma tasımak istiyorm bu biraz psikolojiylede alakalı galiba yardmlarınıza önerilerinize ihtiyacım var ..