yardım edin yoksa kendimi öldürücem

beyzanuro

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2014
195
35
34
arkaaslar direk konuya giricem ben tam bir aptalım. sabah eşimin cebinden para aldm 100 tl. bir internet siesinden alisveris yapmayi denedim nasil oluyo diye nasil siparis veriliyo diye. 2 gun once ve baktim siparis verilmis paramda yoktu yeerince. eşimede sylemeye korktum kızar cnki. byle aptalca bsey yaptim. snra akşamına kargoyu iptal ettm edilebiloyomus ve parayi aksam o uyuyunca yerine koyucaktım. ama eşim fark etmis bana hırsızsın dyo kahroluyorum. daha öncede byle bsey yapmssindir bu hastalik dyo. ama katiyyen ole bsey yok. ve daha once kendi teyzesi kaynimdan para caldi ve smdi bana o parayida senmi aldin dedi. basimdan asagiya kaynar sular dökuldu napcagmi blmyrum. delirmek üzereyim cok aptalım. ama bu kadarinida bana yakstrdigi icinde cok öfkeliyim. seni affedemem dyo napicam ben ltfen yardim edin cok kotuyum

teyzenin parası konusunda oha demek istiyorum abartmış tabii ki ama biz çocuklarımıza bile öğretirken birinin eşyasını ondan izinsiz almak hırsızlıktır asla yapmayın diye öğretiyoruz.bu anne,baba ve eş bile olsa.

arkaaslar direk konuya giricem ben tam bir aptalım. sabah eşimin cebinden para aldm 100 tl. bir internet siesinden alisveris yapmayi denedim nasil oluyo diye nasil siparis veriliyo diye. 2 gun once ve baktim siparis verilmis paramda yoktu yeerince. eşimede sylemeye korktum kızar cnki. byle aptalca bsey yaptim. snra akşamına kargoyu iptal ettm edilebiloyomus ve parayi aksam o uyuyunca yerine koyucaktım. ama eşim fark etmis bana hırsızsın dyo kahroluyorum. daha öncede byle bsey yapmssindir bu hastalik dyo. ama katiyyen ole bsey yok. ve daha once kendi teyzesi kaynimdan para caldi ve smdi bana o parayida senmi aldin dedi. basimdan asagiya kaynar sular dökuldu napcagmi blmyrum. delirmek üzereyim cok aptalım. ama bu kadarinida bana yakstrdigi icinde cok öfkeliyim. seni affedemem dyo napicam ben ltfen yardim edin cok kotuyum

kendimi öldürücem ne demek ya, bu arada eşiniz haklı ne olursa olsun izinsiz cebinden para almamalısınız, bir müddet güvenini kazanana kadar bu laflara dayanıcaksınız, ama öldürücem lafı çok saçma olmuş, o kadar irade sahibi değilmisiniz

Açıkça bunları anlatmaktan başka çare yok. Bize anlattığın gibi anlat. Evet yaptığın çok çok yanlış ama eşinin tepkisi de çok ağır. Anlayıp dinlemek lazım.

yaptığınız hoş olmasa da eşiniz çok abartmış yok affedemem de bilmem ne affetmezsen affetme.

Bir nevi adam hakli.
Cebinden para almak nedir? Siz calismiyormusunuz?
Izinsiz annemin cuzdanindan 1 lira bile almam.

ben hayatimda byle bir sey yapmadim zaten ama kendimi cok rezil hissediyorum. elim ayagim tutmuyo bidw annene sorucam daha önce hiç bsey caldin mi dye dyo. ben çalmak olarak dusunemedim bunu sdce eşim cok sinirli ve sacma sapan hareket yapma diye cok azarliycakti beni. blmyrum sorunlarimiz bir turlu bitmiyo. anlattim byleyken byle dedim benle dalga geciyo. hísizsin iste bahane üretme yalanci dedi. cok agir seyler syledi. napcagmi blmyrum

ben hayatimda byle bir sey yapmadim zaten ama kendimi cok rezil hissediyorum. elim ayagim tutmuyo bidw annene sorucam daha önce hiç bsey caldin mi dye dyo. ben çalmak olarak dusunemedim bunu sdce eşim cok sinirli ve sacma sapan hareket yapma diye cok azarliycakti beni. blmyrum sorunlarimiz bir turlu bitmiyo. anlattim byleyken byle dedim benle dalga geciyo. hísizsin iste bahane üretme yalanci dedi. cok agir seyler syledi. napcagmi blmyrum
Neden eşinden istemedin peki bu miktarı?

Eşin haklı aynı şeyi eşim yapsa bende artık güvenemezdim.

ben napayım smdi kızlar kafayi yiycem kardesinin banyosunda calinmisti o para bende hamile oldugum icin cok lavaboya girmistim o gün. teyzeside cok adi bi insan arkamdan cok sylemis beyza çaldı bana iftira atyolar dye allahim ben napicam ya. asla kimsenn parasini almadim ben

Bence esine soyleyip alsaydin daha iyi olurdu ama esin de sacmalamis konusma bence yukarda allah var icin rahtsa konusma

Her lafa ''kendimi öldürücem'' diye yazanlara ayrı bir ayar oluyorum. Kolaydı o kadar!! Yapabileceğin şeyden bahset!! Yanlışın farkındasın yapacak birsey yok inandiracaksin kendini güveni kazanmak için zaman gerekli.

ya su an ne deseniz haklisiniz. ama diyebilirdi tamam nasil alrsin nasil izinsiz am benide dinlemeliydi blmyrum bende hataliyim farkindayim ama bu tepki cok degilmi
Ayni seyi erkek yapsak surundur bosan derlerdi. Kadin yapinca abartmissiniz...
Ne demek abarti? Kari koca diye izinsz para alma hakkimi oluyor?

Her lafa ''kendimi öldürücem'' diye yazanlara ayrı bir ayar oluyorum. Kolaydı o kadar!! Yapabileceğin şeyden bahset!! Yanlışın farkındasın yapacak birsey yok inandiracaksin kendini güveni kazanmak için zaman gerekli.
beni anlayamaya bilirsiniz ama su anki ruh halim bu gercekten nefes alamyorum defalarca özür diledim sebebi bu dedim zaten yerine koyucaktim dedim ama dinlemiyo

ya su an ne deseniz haklisiniz. ama diyebilirdi tamam nasil alrsin nasil izinsiz am benide dinlemeliydi blmyrum bende hataliyim farkindayim ama bu tepki cok degilmi

Bana gore agir degil. Belki de o son parasydi bir yere ayirmisti?
Aynisini kocaniz size yapsa ustunde durmazmiydiniz?
Bence calisin..

Malesef, guven tek kullanimliktir lafi bosa denmemis. Yaptiginiz sey hirsizlik. Esinize kizamiyorum, cunku ben de bir yakinimin hirsizligini yakalasam, guvenim yerle bir olur ve kafamda milyon tane acabalar dolasir.
Bir kere yapisirsa bu sifat ustunuze, komsunun evinden kaybolan igneden bile sorumlu tutulursunuz. Esinizi ikna etme ve tekrar guvenini kazanma konusunda kolay gelsin. Diyecek baska bir sey yok.

X