• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım edin nolur!

cindirella0101

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2013
2
0
36
Kocaeli
merhaba ben 17 yaşındayım lise öğrencisiyim.kendimi bildim bileli kabızlık ve gaz sorunum var . ilkokulda hep rezil olurdum. o kadar gazım oluyo ki tutamıyorum . gerçi hala rezil oluyorum . bi çok doktorlara gittim. aşırı kabızlık var bu tuvalet alışkanlığı kazanmamaktan dedi. ilaç verdi yolladı. ama olmuyor . tuvalete oturuyorum yapsam da tam yapamıyorum . artık bıktım psikolojim bozuldu. hiç kalabalık ortama girmek istemiyorum . sırf bu tuvalet sorunum yüzünden heryere geç kalıyorum tuvalette uzun kaldığım için . özgüvenim sıfırlandı . nolur bunu okuduktan sonra yardımcı olabilecek bi yorum yazın :(

geceleri yatmadan önce adaçayı içersen gün içinde çok rahat edersin.gündüzleri aç karnına kudret narı macunu da yemelisin düzenli devam edersen faydasını görürsün

Lifli yiyecekleri doktorlar hep öneriyor.Sebze özellikle.BEnde de bu sorun hep var.Sebze yemegi yemekten hiç vazgeçmiyorum.NE zaman katı şeyler tüketsem hep rahatsızım.
Rezene çayı içmek de çok rahatlatıyor beni.YEşil çay da öneririm.Metobolizmayı çalıştırıyor kesinlikle.

merhaba ben 17 yaşındayım lise öğrencisiyim.kendimi bildim bileli kabızlık ve gaz sorunum var . ilkokulda hep rezil olurdum. o kadar gazım oluyo ki tutamıyorum . gerçi hala rezil oluyorum . bi çok doktorlara gittim. aşırı kabızlık var bu tuvalet alışkanlığı kazanmamaktan dedi. ilaç verdi yolladı. ama olmuyor . tuvalete oturuyorum yapsam da tam yapamıyorum . artık bıktım psikolojim bozuldu. hiç kalabalık ortama girmek istemiyorum . sırf bu tuvalet sorunum yüzünden heryere geç kalıyorum tuvalette uzun kaldığım için . özgüvenim sıfırlandı . nolur bunu okuduktan sonra yardımcı olabilecek bi yorum yazın :(

Merhaba canım kelin ilacı olsa başına sürer sana tavsiyem iyi bir genel cerrahi uzmanına gitmen. Akşam yatmadan önce rezene çayı iç gazı söktürür daha rahat edersin

Ben'' bireysel farkındalık üzerine denemeler zeytin çekirdeği''sayfasında yazılanları uyguladım ve iyileştim.Size de tavsiye ederim.Zaten besin alerjisi sorunumuz.Biraz da stresi önleyebilirsek bu iş bitiyor.

Back