yardım edın nolur

yaren90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2011
5
0
36
İzmir
dogum kontrol hapı kullanıyrdum 3aydır kulndım..smdı ıse bırakmak ıstıryum..ama bırakrsam ne olur bu konuda bılgı almak ıstıyrum..hamıle kalmak ıstemıyrum

bırakır bırakmaz başka bir şeyle korunmazsan hamile kalma ihtimalin mevcut eğer kalmazsan ilk ay bittiğinde göreceğin adet diğerlerine göre epey yoğun olur ama bu yalnızca bir defaya mahsus bir durumdur.
bırakma sebebin kilo ya da tüylenme yapmış olmasıysa bunların dönüşü yok kendi çabanla kurtulman gerekecek (diyet ve epilasyon)
hapı neden bırakmak istiyorsun ki gayet iyi bir korunma yöntemi

özelden atamıyorsan mecburen buraya yazacaksın gerçek adın yok fotoğrafın yok neyden çekiniyorsun zaten kimse tanımıyor seni. ayrıca bildiğim bir şeyse seve seve cevap veririm ama sağlık personeli olmadığımdan herşeyi bilmem mümkün değil ancak tavsiyede bulunabilirim

nısanlımla ılıskıye gırdım 3aydır hap kulanıyrum sımsdı ayrıldık görusmuyruz artık zorgunler gecırıyorum hapı bırAKTIM HAMILE KALIRMIYIM KORKUYORUM O HAPI ILSKIYE GIRMIYCEM YA ARTIK BIRaksam ne olur

canım artık ilişkiye girmiyeceğine göre ilaç içmene yani korunmanada gerek yok hiç bir şeyden
adı üstünde krunma hapı diye
koorunacağın bir şey yoksa ilaca da gerek yok

cnm hapı bıraktıktan sonra ilişkiye girmezsen hiçbir sorun olmaz merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…