yardim edin nolur bosanicam esimden

z_damla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2012
95
73
eaim benimle bosanma ihtimaline karsilik evi baskasina devretmis ses kaydi var bende mahkemede bu delili kullanarak evi tekrar alabilirmiyim

Tapu eşinizin üzerine miydi?
aile konutu yazıyor muydu?
tamda adli tatil ama bir şekilde başvurunuzu yapın iyi bir avukata

Ben anlamadım, bu ne demek oluyor?
Biraz sakin olup açıklayıcı yazarsanız daha çok yardım gelebilir.

Ihtimale karşı evinizi nasıl başkasına devrediyor? Evlenmeden önce mi yapmış bunu?

Ben anlamadım, bu ne demek oluyor?
Biraz sakin olup açıklayıcı yazarsanız daha çok yardım gelebilir.
ben 8 yillik evliyim 2 tabe cocugum var 4 ay once ev aldik esimle hep problemliydik ama son aylarda daha artti esimin ailesi ev almamizi cekemedi ve aramiza yalanlariyla huzursuzluk soktular ayrilma derecesine geldik ama sonra ben karsima aldim konustum iki tane cocugumuz var bir daha deneyelim unutalim herseyi dedim ve baristik bu gunde telefonunda bakinirken ses kayitlari buldum kardesiyle konusuyor evi arabalari devretmis baskasina kime devrettiginide soylemiyor belki baska bir kadin yada baska biri bilmiyorum cocuklar olmasa def edicem evden ama napiyim cocuklar icin katlaniyorum diyor annem sürtük diyor daha neler neler anlatmakla bitmezki kardesim

O telefon kayitlarini sakla. Bir avukata git ve danis. Telefon kayitlarindan ona bahsetme sakin. Hatta kimseye. Ogrenebilir. Sessiz hic bir sey olmamis gibi davran ve biravukata git. Haklarini ara.

Boşanmak için hazırlık yapıyor . Vazgeçmiş artık sizden . Hala evliyken Evliliği kurtarmak için yapabileceğiniz son bir hamle varsa yapın yada sizde önlemini alın yoksa eliniz boş ortada kalabilirsiniz

Eşiniz kendi konuşmalarını mı kaydetmiş?

evı tekrar almak ıcın dava acabılırsınız
once bunları ogrenmek ıcın avukat tutmak gerekıyor bu ısler netle olmaz
gerekırse hükümet konagına veya savcılıga gıdın dılekce verın ucretsız avukat edınırsınız devletın bu olanagı var

Eşiniz kendi konuşmalarını mı kaydetmiş?
telefonuna acr diye bi program yuklemis beni bazen oyle bi hale getiriyorki serefsiz filan gibi kelimeler kullaniyorum onlari mahkemede delil olarak kullanicakmis tabi araya o konusmalarida kaynamis onlarda benim elime gecti kayitta beni ve ailemi olumle tehdut ettiklerini filan benim ondan sadece ilgi istdigimi bana ilgili bi es oldugunda her dedigini yapicagimi soyledigimi herseyi anlatmis mal varligini baskasina devrettigini yani o kayit benim icin allahin bir lutfu bu gun avukatla konustum onun benim seslerimi kayit etmesi onun zararina oluyirmus mahkemede delil olmuyormus ama bendeki kayiti kendisi yaptigi icin delil sayiliyor yani kendi kuyusunu kendisi kazmis oysa ben onun her dedigini yapip ailesine kendisine susacaktim 8 yildir oldugu gibi ama o kendisi ayrilik hazirligi yapnis bende yarin dava acicam

canim devletin bana ücretsiz atadigi avukat ne kadar ilgili olabilir bilmiyorum bu yuzden kendim bi avukatla gorustum bu gun telefonda odeyecek durumum yok ama ise girecegim en kisa vakitte artik tek basima ve iki cocugumun sorumlulugu var uzerimde daha guclu olmaliyim

Çok kararlı ve güçlü gördüm sizi. Evren de sizden yana demek ki, umarım her şey gönlünüzce olur. Gelişmeleri buraya da yazarsanız biz de haberdar oluruz. Sevgiler.

Çok kararlı ve güçlü gördüm sizi. Evren de sizden yana demek ki, umarım her şey gönlünüzce olur. Gelişmeleri buraya da yazarsanız biz de haberdar oluruz. Sevgiler.
burada paylasip sizlerin destegini almaya gercekten cok ihtiyacim var cok zor seyler yasiyorum biri 3 biri 5 yasinda iki tane cocugum var rn cokta onlarin babasindan uzaklasmak zorunda kalmasi zor ama ölüm acisi bile 40 gun surermis atlaticaz insallah

Atlatacaksınız tabi ve belki de çok daha şahane bir hayatınız olacak ileride. İstemek başarmanın yarısıdır derler, bence öyle.

arkadaslar eşim herseyi planli programli yapmis ses kaydi bile bi ise yaramiyor evin arabanin satisini durdurmak icin 40 50 milyar gerekiyormus oda bende yok zaten

O konuşmalarla beraber avukata git.
Eşin sana çaktırmadan boşanmaya hazırlık yapıyor hemde kendi 2 evladından para pul kaçıracak kadar küçülmüş maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…