- 4 Ağustos 2020
- 24
- 2
- 24
- Konu Sahibi Dandinidastanaaa
Arkadaşlar ben ocakta istemediğim bir ilişkiye maruz kaldım. Anal yollaydı. Hapiste şu an ama Psikolojim çok bozuldu. O şerefsizden hamileysem diye korkuyorum. Tecavüzden 2 ay sonra idrarda gebelik testi yaptım eczaneden alıp 1 er hafta arayla 2 tane 2 si de negatifti. 4 ay sonra kanda gebelik de negatifti ayrıca usg ye de defalarca girdim (4 ve 5 ay sonra) gözükmedi doktorlar yok dedi. Ama bende takıntı oldu. Zaten dokunuşları aklımdan gitmiyor bir de bu takıntıyla uğraşıyorum. Aklımdan tonlarca senaryo geçiyor. Ya çift rahim varsa ve yanlış rahime baktıysa diye. 3 tane doktor imkansız dedi. Bir tanesine sormuşlar gözden kaçabilir mi diye o da pek mümkün değil demiş. Kesin konuşmadığı için korkuyorum. Ama aynı sorunun başka kısmında da 4 aylık gebeliğin cinsiyetine kadar belli olur demiş. 7 aydır 8 kez adet oldum. Ama idrar yolu enfeksiyonu sindirim rahatsızliklari gaz sorunu mide bulantisi ve kusmam oldu. Gerçi bunlar olaydan önce de az da olsa vardı.Ama ben bu takıntıdan tüm bunlara rağmen kurtulamıyorum. Nolur yardım edin. Karnım da büyümedi. Nasıl geçecek bu fikirler