Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası yardım edin ne olur kafayı yemek üzereyim

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

eylul1311

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2009
5
0
86
İstanbul
3,5 yaşındaki oğlumu 2 hafta önce gebzede bir kreşe verdim. oğlum iyi ağlamıyo ama zaten çok mazlum bi çocuk ani baskınlar yapamıyorum hemen yukarı haber uçurup kamareyı öyle açıyolar ve çıkışlarda filan yukarıya çıkıp çocugunuzu alamıyorsunuz hapishane usulu yani ben bütün gününü geçirdiği ortamdan bi haberim kafayı yiyecem. kurumsallaşmış bi yer fiyat olarakta gebzede en pahalı olanı. açaba parasına mı aldandım diyorum bilmiyorum allah rızsı için bi fikir verin

diğer velilerle irtibat sağlayıp sorsan yada netten şikayet varmı baksan

diğer annelerde durumdan şikayetçi değil nettende herhangi bi şikayete rastlamadım zaten kreşlerin geneli için bi şikayet bulmak çok zor. yani ben annesiyim tabiki bakacam içerisi nasıl ilk gün gezdiğimleyim. allahım ne zormuş dün gece sabah 5 ekadar uyumadım netten araştırdım bir şeyler bulabilirmiyim diye. sonra yattım rüyamda uğraştım bu seferde

panik yapmakta haklısınız cok yeni olmuş kreşe gideli fakat ne bileyim herhangi bir memnunıyetsizlik mi oldu..?

bu arada çalışıyormusunuz ondan mı kreşe verdiniz yoksa hani biraz daha paylaşmayı ögrensin filan diyemi?

bizim de ilk anaokulu tecrübemiz bu şekildeydi. bizi de kesinlikle içeri almıyorlardı. zaten alışmada da çeşitli zorluklar yaşadık.
şurada yazdım belki size de faydalı olur diye paylaşıyorum.
Anaokulu alışma süreci | gunesanne
walla sonra ben dayanamayıp gözlemleyemediğim okuldan aldım, daha gözlemleyebildiğim girişin serbest olduğu bir okula aldım içim daha rahatladı.
tabi illa bunu yapın diye söylemiyorum.
bir de önemli bir konu daha var. sizin de bebeğinizin okula gitmesine hazırlıklı olmanız durumu. yani ondan ayrı kalmaya. bu konuya ise şu yazıda değinmiştim umarım sizin için faydası olur.
Bebeğim ne zaman anaokuluna gitmeli? | gunesanne
çok sevgiler,
kolaylıklar,
güneş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…