• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım edin lütfeNn???

mlk7

Nazlı Kelebek
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2010
11
0
36
İstanbul
ya kızlar benimde felaket ağrılı oluyor üstelik herkes benim bir ay ağrılı bir ay değil diyor ama benim her ay çok ağrılı sanki damarlarım çekiliyor gibi çok kötü oluyorum ağrı kesici almazsam ölcekmişim gibi karşıdan gören doğurucam fln zanneder o derece çok kötü ishal ve mide bulantısı da cabası doktora gittim fakat 1 ay sonraya ultrason randevusu verdiler ama benim dayanıcak gücüm kalmadı napıcam kızlar sizce sorun ne ?? umarım kötü birşey değildir ço korkuyorum. Ve bazı aylar çok uzun sürüyor. Adet göreli 2 sene oldu . kızlar yardım edinnnn!!:çok üzgünüm:Çok üzgünüm çoook

(pardon kızlar düzeltiyorum) ya kızlar benim adet dönemim felaket ağrılı oluyor üstelik herkes benim bir ay ağrılı bir ay değil diyor ama benim her ay çok ağrılı sanki damarlarım çekiliyor gibi çok kötü oluyorum ağrı kesici almazsam ölcekmişim gibi karşıdan gören doğurucam fln zanneder o derece çok kötü ishal ve mide bulantısı da cabası doktora gittim fakat 1 ay sonraya ultrason randevusu verdiler ama benim dayanıcak gücüm kalmadı napıcam kızlar sizce sorun ne ?? umarım kötü birşey değildir ço korkuyorum. Ve bazı aylar çok uzun sürüyor. Adet göreli 2 sene oldu . kızlar yardım edinnnn!!

canım korkma hemen, bazı bayanlarda olabiliyo böyle sancılar...hiç bi sebep olmayabilir de bunun için...en kötü olsa olsa basit bi kist vardır, onun için de zaten sana bi süre düzenleyici olarak doğum kontrol hapı cinsinden bişey verir,o da hemen geçirir zaten kist olayını...o yüzden sıkıntı yapma lütfen...

bence özele falan git ,ultrasonu hemen yaparlar.hemen öğrenirsin.geçmiş olsun ..

canım geçmiş olsun,bende eskiden senin gibi çok çektim,tırnaklarım dudaklarım morarır,hastanelik olurdum,ağrıyı anlatmak imkansız...onlarca doktora gittim,çok da etkili olmadı,hormonlarım normaldi ama polikistik diye bi kist var onun teşhisi kondu,doğum kontrol hapı kullandım ama çok dae tki etmedi.şu an 28 yaşındayım bebek sahibi olmakta da sıkıntı yaşadım ama bi kızım olucak inşallah:) tavsiyem;
-ağrı kesiciye alıştırma,dayanamıyosan da en fazla yarım tablet al
-bitkisel çaylardan faydalan
-ayaklarını mümkün olduğunca sıcak tut
-adet dönemin yaklaştığı günlerde hiç ilaç kullanma,adeti geciktirip ağrıyıda arttırıyor
-6 ayda bir muayene ol,için rahat olsun...
tabi bide geçmiş olsun...

Back