Yardım edin lütfenn:((

lawes

Rabbim sabır ver !!
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2008
600
6
öncelikle merhaba herkese benim sorunum ensemdeki şişlik.böyle nasıl anlatsam bi kitle war ensemde saçımı topladıgım zaman felan belli oluo şişlik.halam hemsire benim ölesine bi baktırmıstım yağ bezesidir dedi sizce öle midir?yoksa baska bişi olabilir mi?gercekten cok endişeleniorum.eger ki yağ bezesi ise ameliyat felan mı gerekir?yardımcı olursanız cook sewinirim.şimdiden coook tesekkürler..

yarın gidiyim bari ama böle şişlik ensede felan nedense bi kötü oldum doktora gitmeye korkuorum ciddi ciddi

Kötü bir şey olacağını sanmıyorum.Ama bir an öncedoktora gidip aldırmalısın. Yağ bezesi (lipom) olabileceği gibi, epidermal kist ya da lokalizasyonu nedeniyle trichilemmal kist denen derinin iyi huylu kistleri olabilir. Bir cerraha gitmeni öneririm. Hangisi olursa olsun büyüme , son ikisinin cidarının yırtılarak iltihaba yol açma olasılığı var. Küçük bir müdahale ile kurtulursun, korkman için hiç bir sebep yok. Geçmiş olsun

Son düzenleme:

ççoookkk tesekkürr ederimmm ablacımm allah razı olsun wallaa helal et hakkını:Saruboceq:

Tatlım ne demek..
Gelişmelerden haberdar edersen, kafana takılan konularda bilgi verebilirim. Geçmiş olsun tekrar.

çook saol ablacım tekrar haberdar edicem seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…