- 10 Aralık 2017
- 80
- 19
- 8
- 29
- Konu Sahibi Can sagligi
-
Allah'ım ukala insanların şerrinden korusun ben size hangi ameliyat yaptrsam sizce demiyorum başından böyle bir olay geçmiş ameliyat öncesi sonrası doğumdan sonra neler yaşadılar bilmek için açtım ve sizin yazdiginiza bakın ne ayipDoktormuyuz canım biz sürekli tıbbı yardımlar içeren bilgi gerektiren dertlerin var kendince bilmediğimiz anlamadıgımız konulara nasıl yorum yapalım eşinin alkol sorunu bebeğinin kalp sorunu allah şifa versin doktora gidin oldumu
Ne kadar ukalasiniz ben doğmamış bir bebeğimin geçireceği ameliyatlari doğumdan önce sonra ne gibi sorunlar olacak yaşamış birinden bilgi almak daha önemli benim için anlayabiliyomusunz sizin şu söylediğiniz lafa bakın ne ayipBence baya yorumlariniz var .Ne istiyosunuz ?
Rekormu kirmak?
Ben kimsenin derdi küçük demedim yazımı baştan sona okumanızı tavsiye ederim tekrar doğuş kavga olan yerlerde baya yorum var ve hepsi boş ben başından böyle bişey geçmiş arkadaşlardan yorum almak istedim o kadar ama sizin yazdiginiza bakinBu forumun adı BDV yani BİR DERDİM VAR
Ve forumda kadınların olduğu bir site. Ne derdimiz olmasını bekliyordunuz?
Kimsenin derdini küçük görmekte sizin haddinize değil!
Pardon ,siz buraya az yorum aldiğinizdan hayiflendiniz.Ne kadar ukalasiniz ben doğmamış bir bebeğimin geçireceği ameliyatlari doğumdan önce sonra ne gibi sorunlar olacak yaşamış birinden bilgi almak daha önemli benim için anlayabiliyomusunz sizin şu söylediğiniz lafa bakın ne ayip
Allah'ım ukala insanların şerrinden korusun ben size hangi ameliyat yaptrsam sizce demiyorum başından böyle bir olay geçmiş ameliyat öncesi sonrası doğumdan sonra neler yaşadılar bilmek için açtım ve sizin yazdiginiza bakın ne ayip
Bahsettiğiniz konulara bolca yorum yapılmasının sebebi herkesin o konularda az buçuk fikrinin olmasından kaynaklı. Buna dertlenip üzülecek ne var. Sağlık bu sonuçta bilmeden etmeden ne yazılabilir. Yorumlardan gördüğüm kadarıyla da anne karnındaki bir ameliyat söz konusu sanırım. Bu da sık karşılaşılan bir durum değil ki çevreden veya kendi hayatlarından örnek verip yardımcı olmaya çalışılsın. Doktorunuz gerekeni ve sürecin işleyişini anlatır. Yeterli gelmezse farklı doktorlarla da görüşün. Allah bebeğinizi sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah.Arkadaşlar ben iki kere konu açtım sağolsun bı kaç arkadaslar yorum yaptılar bilgilendirdiler ama başka kimse yok foruma bakıyorum aşk davası kim kimi aldatmış yokken kayınvalide sorunu bunlara yığınla yorum yapılmış ben buraya başından geçen biri vardır elbet diye üye oldum ama kimse umursamadi gercekden çok moralim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?