Yardım edin lutfenn

Can sagligi

Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2017
80
19
8
29
Arkadaşlar ben iki kere konu açtım sağolsun bı kaç arkadaslar yorum yaptılar bilgilendirdiler ama başka kimse yok foruma bakıyorum aşk davası kim kimi aldatmış yokken kayınvalide sorunu bunlara yığınla yorum yapılmış ben buraya başından geçen biri vardır elbet diye üye oldum ama kimse umursamadi gercekden çok moralim bozuldu

Bu forumun adı BDV yani BİR DERDİM VAR
Ve forumda kadınların olduğu bir site. Ne derdimiz olmasını bekliyordunuz?
Kimsenin derdini küçük görmekte sizin haddinize değil!

Doktormuyuz canım biz sürekli tıbbı yardımlar içeren bilgi gerektiren dertlerin var kendince bilmediğimiz anlamadıgımız konulara nasıl yorum yapalım eşinin alkol sorunu bebeğinin kalp sorunu allah şifa versin doktora gidin oldumu

Hanfendi smdi baktim da eski konunuza bebeginizin kalbi delikmiş cok gecmis olsun.
Lakin ben saglik konularini doktorlarin yorum yapmalarina daha cok taraftarim Allah korusun smdi " aaa benmde bi tanidigimin bebegi bu yuzden öldu deseler" deli gibi uzulursunuz ( ki öle bisi yok )
Bunu doktorun size hayati tehlikesi war yada yok diye uyarmasi lazim.
Rabbim sifa versin tez zamanda doktor ne dior cozumu neymis o önemli :/

Doktormuyuz canım biz sürekli tıbbı yardımlar içeren bilgi gerektiren dertlerin var kendince bilmediğimiz anlamadıgımız konulara nasıl yorum yapalım eşinin alkol sorunu bebeğinin kalp sorunu allah şifa versin doktora gidin oldumu
Allah'ım ukala insanların şerrinden korusun ben size hangi ameliyat yaptrsam sizce demiyorum başından böyle bir olay geçmiş ameliyat öncesi sonrası doğumdan sonra neler yaşadılar bilmek için açtım ve sizin yazdiginiza bakın ne ayip

Bence baya yorumlariniz var .Ne istiyosunuz ?
Rekormu kirmak?
Ne kadar ukalasiniz ben doğmamış bir bebeğimin geçireceği ameliyatlari doğumdan önce sonra ne gibi sorunlar olacak yaşamış birinden bilgi almak daha önemli benim için anlayabiliyomusunz sizin şu söylediğiniz lafa bakın ne ayip

Bu forumun adı BDV yani BİR DERDİM VAR
Ve forumda kadınların olduğu bir site. Ne derdimiz olmasını bekliyordunuz?
Kimsenin derdini küçük görmekte sizin haddinize değil!
Ben kimsenin derdi küçük demedim yazımı baştan sona okumanızı tavsiye ederim tekrar doğuş kavga olan yerlerde baya yorum var ve hepsi boş ben başından böyle bişey geçmiş arkadaşlardan yorum almak istedim o kadar ama sizin yazdiginiza bakin

bdv de bir konunuz var.
ameliyat için açtığınız konu hangi bölümdeyse cevap gelmedi diye siteminizi de oraya açsaydınız.

Ne kadar ukalasiniz ben doğmamış bir bebeğimin geçireceği ameliyatlari doğumdan önce sonra ne gibi sorunlar olacak yaşamış birinden bilgi almak daha önemli benim için anlayabiliyomusunz sizin şu söylediğiniz lafa bakın ne ayip
Pardon ,siz buraya az yorum aldiğinizdan hayiflendiniz.
Bende yetirlice yorumunuz var dedim ,
Neresi ukala,neresi ayip?

Allah'ım ukala insanların şerrinden korusun ben size hangi ameliyat yaptrsam sizce demiyorum başından böyle bir olay geçmiş ameliyat öncesi sonrası doğumdan sonra neler yaşadılar bilmek için açtım ve sizin yazdiginiza bakın ne ayip

İyi de başından geçmiş insanlardan bilgi istiyorsunuz. Sağlık sorununuz boğazım ağrıyor ne yapayım gibi genel bir sorun değil ki çok spesifik. Demek ki bu sorunu yaşayan kimse yok forumda şu an size yardım edebilecek.
Bilmediğimiz konularda yorum yapmamız da soran kişiye zarar verir.
Sanıyorum hassas bir dönemde olduğunuz için bu kadar sorun ettiniz durumu. Geçmiş olsun, umarım bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.

Tamam ama bilgisi olanlar yazmış konunuza. Herkesin tecrübesi olmayabilir bu konuda. Fazla beklenti içindesiniz bir forum sitesinden. Gerekli bilgileri zaten doktorunuzdan alıyorsunuzdur.

Başlıkla içeriğin ilgisini anlayamadım ben de.
Ailemde kalp hastalığı geçirmiş hiç kimse yok.
Açık kalp ameliyatı olmuş bir öğrencimiz vardı geçmiş yıllarda ama sürece vakıf değilim.
Sizin konunuza nasıl yorum yapabilirim bu durumda?
Konuma az yorum yapıldı,kv-boşanma konuları daha fazla önemseniyor diye dertlenmek de değişik bir durum.
Bazı üyeleri de nerdeyse azarlar tarzda cevaplamışsınız.
Sanırım hassas bir dönemdesiniz.
Psikolojik destek mi alsanız acaba?

Arkadaşlar ben iki kere konu açtım sağolsun bı kaç arkadaslar yorum yaptılar bilgilendirdiler ama başka kimse yok foruma bakıyorum aşk davası kim kimi aldatmış yokken kayınvalide sorunu bunlara yığınla yorum yapılmış ben buraya başından geçen biri vardır elbet diye üye oldum ama kimse umursamadi gercekden çok moralim bozuldu
Bahsettiğiniz konulara bolca yorum yapılmasının sebebi herkesin o konularda az buçuk fikrinin olmasından kaynaklı. Buna dertlenip üzülecek ne var. Sağlık bu sonuçta bilmeden etmeden ne yazılabilir. Yorumlardan gördüğüm kadarıyla da anne karnındaki bir ameliyat söz konusu sanırım. Bu da sık karşılaşılan bir durum değil ki çevreden veya kendi hayatlarından örnek verip yardımcı olmaya çalışılsın. Doktorunuz gerekeni ve sürecin işleyişini anlatır. Yeterli gelmezse farklı doktorlarla da görüşün. Allah bebeğinizi sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah.

"gerçekten" şeklinde yazılır gerçekden diye bir şey yok.neyse hanımefendi biz napalım hep beraber bir koşu tıpı bitirip gelip online muayene mi edelim?sorularınızı doktora profesöre sormanız gerekiyor farkında mı değilsiniz acaba? ne bekliyorsunuz hadi akşama 8'de buluşalım burada açık kalp ameliyatını klavyeden yapalım mı? sizi azıcık akla mantığa ve psikiyatra davet ediyorum.

Back
X